Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

ALOE VERA PENTRU ÎNGRIJIREA PIELII

  Produse Aloe Vera Forever care hidratează, hrănesc, calmează, descongestionează si protejează natural tenul

Aloe Fleur de Jouvence

cod 337 (set)

 Aloe Fleur de Jouvence (Floarea Tineretii) este unul dintre cele mai eficace programe FLP de înfrumusetare cu efect reparator create vreodată: 6 produse minunate, fiecare cu propriul rol în cadrul unui regim complet de îngrijire a tenului. Forever Living Products a investit substantial în cercetare pentru realizarea acestor produse excelente. Colectia, elegant prezentată într-o trusă superbă, mai contine o oglindă, o doză-mensură si o pensulă pentru aplicarea măstii. Fiecare produs este disponibil si separat, dar numai urmând cele sase etape de îngrijire se vor înregistra beneficii maxime. Programul preventiv si reparator Aloe Fleur de Jouvence propune un regim de îngrijire cotidiană, în scopul mentinerii frumusetii, tineretii, prospetimii, tonicitătii si luminozitătii tenului. PRODUSELE NU CONTIN PARABENI!

 • Puncte de credit: 0,455 p.c.
 

Aloe Cleanser

cod 339

  Realizat din ingrediente hipoalergenice, demachiantul exfoliant Aloe Cleanser are o textură fină, non-grasă, hidratantă, neiritantă, cu pH echilibrat. Actionează rapid si delicat pentru îndepărtarea impuritătilor, produselor de make-up si detritusurilor celulare. Aloe Cleanser poate fi utilizat ca parte  a programului Aloe Fleur de Jouvence sau în cadrul ritualului zilnic de îngrijire a tenului. În afară de Aloe Vera Forever, produsul are un continut echilibrat de ulei de jojoba si apă, lăsând pe piele o senzatie de curătenie si prospetime, fără a usca tenul!   (volum net: 118 ml)

 • Puncte de credit: 0,059 p.c.
 

Mask Powder

cod 341

  Masca-pudră (Mask Powder) este o combinatie unică de ingrediente valoroase, alese pentru calitătile lor de curătare în profunzime a porilor si de hidratare cutanată. Se omogenizează perfect cu Aloe Activator pentru a se etala usor în strat subtire la nivelul tenului. Albumina si maltodextrina redesenează conturul fetei, iar caolinul absoarbe excesul de sebum. Alantoina si extractul de musetel au efect hidratant si de întinerire a tenului.  (masă netă: 29g) 

 • Puncte de credit: 0,084 p.c.
 

Aloe Activator aloe-flp

Aloe Activator

cod 612

Aloe Activator contine 98% gel stabilizat de Aloe Vera FLP si alantoină, factor de crestere si regenerare celulară. Aloe  Activator, unul din cele mai concentrate produse din Aloe Vera, este un excelent agent de hidratare în compozitia căruia se regăsesc enzime, aminoacizi si polizaharide. De aceea, constituie fluidul ideal pentru pregătirea măstii pentru fata cu efect de curătare, hidratare si refacere. Masca îndepărtează celulele moarte si pune în evidentă noi straturi celulare, care conferă tenului un aspect întinerit si luminos. Aloe Activator are un pH echilibrat, usor acid, fiind potrivit si pentru aplicare în jurul ochilor. Desi Aloe Activator poate fi folosit în scopuri multiple, el devine extrem de eficient în cazul curătării profunde a pielii, redării senzatiei de prospetime si obtinerii efectului astringent, prin stergere cu un tampon de vată bine îmbibat cu produs. 
(volum net: 130 ml)

 • Puncte de credit: 0,064 p.c.
 

Rehydrating Toner

cod 338

Rehydrating Toner, lotiune tonică hidratantă, fără alcool, ce nu usucă tenul, contine gel stabilizat de Aloe Vera, hamamelis, agenti hidratanti si extracte vegetale tonifiante, colagen si alantoină cu rol de refacere. Rehydrating Toner îndepărtează delicat urmele de demachiant, make-up, impurităti sau resturi celulare, completând etapa curătării-demachierii, recalibrând porii si restabilind pH-ul. Elimină orice urmă grasă si orice impuritate, înviorează tenul, conferindu-i un aspect proaspăt, catifelat, hidratat. Stimulează circulatia si favorizează restabilirea nivelului optim de hidratare.  (volum net : 118 ml)

 • Puncte de credit: 0,059 p.c.
 

Firming Day Lotion

cod 340

Firming Day Lotion, emulsie ultraperformantă destinată îngrijirii tenului, creată special pentru Programul Aloe Fleur de Jouvence. Ideală pentru protejarea tenului fată de actiunea factorilor de mediu pe parcursul zilei. La realizarea acestui produs de exceptie, ce reduce efectul trecerii anilor si contribuie la redarea feminitătii, texturii si granulatiei, s-au împletit cunostintele dermatologilor si arta cosmetologilor. Rezultatul este o formulă protectoare, ce constituie o excelentă bază de machiaj. Produsul contine gel stabilizat de Aloe Vera Forever, agenti de hidratare, umectare si refacere, precum si colagen si elastină cu rol în mentinerea prelungită a structurii pielii si a aspectului său tânăr. De asemenea, produsul de la Forever (FLP) contine un factor de protectie fată de efectele nocive ale factorilor de mediu si poluantilor ce provoacă îmbătrânire cutanată precoce, precum si vitaminele A, C si E .      (volum net : 59 ml)

 • Puncte de credit: 0,092 p.c.
 

Recovering Night Creme

cod 342

   Recovering Night Creme, parte importantă a programului Aloe Fleur de Jouvence, este un produs ce contine polizaharide si agenti de hidratare  care formează un film de prtotectie ce se opune pierderii apei din tesuturi. Lipidele naturale, precum gliceridele din germenii de grâu , uleiul din miez de sâmbure de caise si uleiul de jojoba asigură un raport echilibrat între grăsimile si apa din compozitia produsului. Colagenul solubil si elastina hidrolizată, cu rol în mentinerea structurii dermice, contribuie la reducerea aspectului ridat, stopând semnele trecerii anilor. Produsul Forever mai contine agenti speciali de înfrumusetare, obtinuti din diverse extracte vegetale si produse apicole. Factorii de hidratare prezenti în Recovering Night Creme înviorează tenul, reface tenul pe timpul noptii, acesta va avea aspect întinerit, elstic, catifelat si neted. Onctuoasă, fină, crema va reduce vizibil ridurile, redând nivelul de hidratare, supletea si elasticitatea tenului.       (masă netă: 57 g)

 • Puncte de credit: 0,129 p.c.
 

R3 Factor Skin Defense Creme

cod 069

   Contribuie la RETENTIA apei si mentinerea nivelului de hidratare, RESTABILIREA elasticitătii si la REÎNNOIREA aspectului epidermei. Forever R3 Factor Skin Defense Creme  contine gel stabilizat de Aloe Vera FLP, colagen solubil, alfa-hidroxi-acizi (acizi din fructe), vitaminele A si E , ingrediente vitale sănătătii pielii. Deoarece procesul complet al reînnoirii pielii durează 21-28 zile, acelasi interval de timp va fi necesar pentru evidentierea beneficiilor (antirid) aduse de R3 Factor, care reprezintă prima linie de apărare a dermei fată de efectele îmbătrânirii, pentru un aspect tânăr al pielii.      (masă netă: 56,7 g)

 • Puncte de credit: 0,132 p.c.
 

Forever Alfa-E Factor

cod 187

Forever Alpha-E Factor, agent de regenerare cutanată, contine ingrediente care vă vor înfrumuseta chipul asa cum niciun alt produs cosmetic nu a mai făcut-o până acum! Hiratarea pilii, strat cu strat, de la suprafată în profunzime, explică efectul de întinerire. Acest fluid emolient cu texură fină este îmbogătit cu vitaminele A, C si E, ulei din boabe de limba mielului si bisabolol (ingredient natural cu usoară aromă de citrice, ce calmează si cele mai sensibile epiderme). Forever Alpha-E Factor este un fluid antioxidant conceput pentru a combate actiunea nocivă a radicalilor liberi responsabili de 80% din efectele dezastruoase asupra pielii. Însă ingredientul principal al produsului este gelul stabilizat de Aloe Vera Forever, cu toate proprietătile sale benefice.  Acest produs este o combinatie valoroasă de antioxidanti, ameliorează elasticitatea cutanată, normalizează comportamentul tenurilor uscate, este indicat si celor mai sensibile tenuri si este ideal pentru orice  situatie care impune aplicarea locală a antioxidantilor naturali.    (volum net: 30 ml)

 • Puncte de credit: 0,132 p.c.
 

Forever Alluring Eyes

cod 233

    Forever Alluring Eyes, cremă revitalizantă pentru conturul ochilor este un produs modern creat  pentru a diminua cearcănele, ridulele si ridurile. Contine ingrediente capabile să amelioreze supletea si elasticitatea epidermei delicate, atât de expuse, cum este cea din jurul ochilor. Vitamina E contribuie la refacerea stării anterioare a regiunii perioculare.  Forever Alluring Eyes contribuie la diminuarea pungilor si edemelor din jurul ochilor. (masă netă : 28, 3 g)

 • Puncte de credit: 0,097 p.c.
 

Forever Aloe Scrub

cod 238

   Forever Aloe Scrub înseamnă mai mult decât curătarea în profunzime a epidermei. Datorită compozitiei sale unice, bazate pe gel stabilizat de Aloe Vera Forever si microsfere solide din ulei de jojoba, Aloe Scrub  este suficient de delicat pentru a putea  fi folosit zilnic, dar suficient de puternic pentru a permite exfolierea eficace a celulelor moarte si detritusurilor acumulate în pori. Cele două ingrediente naturale facilitează procesul de reînnoire celulară si protejează epiderma de actiunea prea agresivă, deshidratantă, a exfoliantelor sintetice, clasice. Forever Aloe Scrub elimină celulele moarte si resturile celulare care astupă porii. Prin actiunea sa, tenul va căpăta un aspect luminos, radios, înnoit.    (masă netă: 99 g)  

 • Puncte de credit: 0,063 p.c.
 

Forever Epiblanc

cod 236

   Forever Epiblanc, cu formula sa exclusivă, a fost conceput special pentru a reda luminozitatea tenului, a uniformiza textura pielii si a diminua  aspectul petelor brune. Gelul stabilizat de Aloe Vera FLP este o bază excelentă pentru extractele naturale din plante, precum strugurii-ursului (din care se obtine arbutina) si Rumex occidentalis, precum si pentru vitamina E naturală, rezultând astfel un produs de exceptie. Rezultate maxime se vor obtine prin aplicarea directă, localizată a gelului Forever Epiblanc  la nivelul petelor brune, imperfectiunilor estetice sau tulburărilor de coloratie. Se recomandă, concomitent, folosirea pe parcursul zilei a unui produs ecran solar, precum Forever Aloe Sunscreen.      (masă netă: 28,3 g)

 • Puncte de credit: 0,080 p.c.
 

Forever Marine Mask

cod 234

Forever Marine Mask asigură concomitent curătarea profundă si normalizarea texturii tenului, datorită mineralelor marine din diferite specii de alge care completează actiunea intens hidratantă si curativă, de refacere, furnizată de gelul stabilizat de Aloe Vera FLP, mierea de albine si extractul de castravete. Această mască usor de aplicat actionează în profunzimea pielii pentru a revitaliza si conferi prospetime tenului.   (masă  netă: 113 g)

 • Puncte de credit: 0,090 p.c.
 

Aloe Body Toning Kit

cod 055 (set)

 

Răsfătati-vă trupul cu setul tonifiant anticelulitic Aloe Body Toning Kit, conceput de Forever Living Products (FLP) pentru a vă ajuta să vă remodelati silueta, prin reducerea celulitei si redobândirea unui tonus ferm. Extractele din plante de origine europeană si agentii ce provoacă încălzirea locală a tesuturilor sunt armele secrete pentru lupta împotiva aspectului neplăcut al celulitei. ATENTIE : A nu se proceda la împachetarea cu folie de celofan în timpul sarcinii, după interventii chirurgicale recente, în cazul în care aveti probleme cardiace, flebitice sau alte probleme circulatorii.  Aloe Body Toning Kit  include: Aloe Body Toner, Aloe Body Conditioning Creme, Aloe Bath Gelee, lufă si folie de celofan.

 

Aloe Vera Gelly

cod 061

Aloe Vera Gelly, gel translucid ce contine agenti de hidratare si umectare, a fost special creat pentru aplicare topică în regiunea care necesită calmarea rapidă a unor iritatii si reface hidratarea si catifelarea initială. Aloe Vera Gelly pătrunde rapid în piele si nu pătează hainele. Aloe Vera Gelly calmează leziunile cutanate minore. De asemenea, poate fi aplicat pe piele înaintea tratamentelor ultrasonice sau după electroliză. Hair-stylistii folosesc produsul pentru protectia scalpului înainte de vopsiri si ondulatii permanente.    (volum net: 118 ml)

 • Puncte de credit: 0,060 p.c.
 

Aloe Propolis Creme

cod 051

Excelent produs hidratant si de refacere, Aloe Propolis Creme este o combinatie a gelului stabilizat de Aloe Vera Forever cu propolis si alte ingrediente recunoscute pentru contributia lor la mentinerea sănătătii pielii. Musetelul, una dintre cele mai cunoscute plante utilizate la îngrijirea pielii, se află, de asemenea, în acest produs. Vitaminele A si E, recunoscute pentru efectul de hidratare-refacere cutanată, completează formula. Aloe Propolis Creme mentine sănătatea pielii, tonicitatea si textura sa adecvată!     (masă netă: 113g)

 • Puncte de credit: 0,079 p.c.
 

Aloe Lotion

cod 062

 

Unul dintre produsele reprezentative ale Forever Living Products, Aloe Lotion este o emulsie excelentă, cu multiple întrebuintări. Contine ulei de jojoba si vitamina E pentru hidratarea si catifelarea pielii. Colagenul si elastina sunt adăugate formulei pentru a mentine epiderma netedă si suplă. Este alegerea ideală pentru tenurile uscate, congestionate, expuse intemperiilor. Delicat parfumată, Aloe Lotion asigură o hidratare de lungă durată si restabileste rapid pH-ul cutanat precar al epidermelor sensibile, pentru a le mentine moliciunea si supletea. Formula sa, realizată cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră din domeniul îngrijirii pielii, va face ca Aloe Lotion să aibă efecte exceptionale la nivelul tenului sau corpului.  (volum net:118 ml)

 • Puncte de credit: 0,060 p.c.
 

Aloe Moisturizing Lotion

cod 063

Această emulsie unică are proprietăti umectante si hidratante exceptionale. Contine colagen si elastină pentru mentinerea aspectului neted, moale si suplu al pielii, contribuind la păstrarea unui pH echilibrat. Cu o consistentă mai densă decât Aloe Lotion, Aloe Moisturizing Lotion este ideală pentru refacerea  hidratării cutanate si redă pielii aspectul moale, mătăsos. Aloe  Moisturizing Lotion este excelentă pentru îngrijirea fetei, mâinilor si corpului, contribuind la contracararea efectelor poluării si agresiunii factorilor de mediu. Aplicarea machiajului se poate realiza numai după absorbtia completă a emulsiei.              (volum net: 118 ml) 

 • Puncte de credit: 0,060 p.c.
 

Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion

cod 064

Această emulsie cu efect emolient contine agenti cu puternic efect de încălzire locală, ce o recomandă drept produsul ideal pentru masaj în cazul  suprasolicitării musculare, oboselii sau durerilor musculare. Aloe Heat Lotion posedă un pH echilibrat si are actiune lubrifiantă, fiind special realizată realizată pentru masaje cât mai relaxante. Capacitatea de penetrare în profunzime a gelului stabilizat de Aloe Vera Forever  va contribui  la îndepărtarea rapidă a durerii apărute ca urmare a tensiunilor musculare. Aloe Heat Lotion este foarte recomandată după efectuarea exercitiilor fizice sau antrenamentelor intense.            (volum net: 118 ml)

 • Puncte de credit: 0,060 p.c.


 

Protecting Day Lotion

Protecting Day Lotion

cod 557

Ingredientele naturale si ultimele descoperiri stiintifice se întâlnesc pentru a crea un filtru solar ultra-eficient, ce catifelează, hidratează si protejează pielea împotriva radiatiilor solare. Cu factor de protectie SPF 20, Protecting Day Lotion blochează radiatiile ultraviolete si in acelasi timp hidrateaza pielea. Contine o combinatie de extracte din plante si fructe ce ajuta la imbunatatirea nuantei si a texturii tenului. Acest efect este obtinut datorita acizilor grasi continuti de extractul dintr-o planta numita crambe. Extractul de pepene rosu actioneaza ca antioxidant in timp ce Anastatica Hierochuntica, o planta desertica cunoscuta pentru rezistenta la seceta contribuie la mentinerea nivelului optim de hidratare a pielii prelungind efectul bronzării.           (volum net: 50 ml)

 • Puncte de credit: 0,145 p.c.
 

Aloe First

cod 040

Aloe First, un produs  care nu trebuie să lipsească din nicio trusă de prim-ajutor. Formula sa exclusivă asigură calmarea rapidă a leziunilor cutanate sau iritatiilor minore. Contine gel stabilizat de Aloe Vera Forever, propolis, alantoină(un ingredient de origine vegetală) si un complex exclusiv obtinut din 11 plante. Combinatia dintre gelul stabilizat de Aloe vera si extractele vegetale conferă produsului proprietăti calmante, decongestionate. PH-ul său echilibrat si prezentarea sub formă de spray permit si îngrijirea celor mai sensibile epiderme. Aloe First a fost creat ca o primă măsură de tratare în cazul leziunilor minore, a zgârieturilor, juliturilor, arsurilor sau eritemului solar. Aloe First poate fi întrebuintat, de asemenea, pentru a proteja părul împotriva actiunii nocive a factorilor de mediu sau înainte de aplicarea solutiilor pentru obtinerea ondulatiilor permanente, deoarece contribuie la protejarea firelor de păr fată de actiunea deshidratantă a acestor preparate. Aloe First constituie un excelent produs pentru calmarea epidermei după epilarea cu ceară.   (volum net: 473 ml)

 • Puncte de credit: 0,079 p.c.

Mai mult informatii despre acest produs

 

Aloe Body Toner

cod 056

 Aloe Body Toner, cremă emolientă ce provoacă încălzirea straturilor profunde ale pielii, remodelează si redă tonusul corporal, fiind concepută pe baza actiunii gelului stabilizat de Aloe Vera FLP. Datorită formulei sale, Aloe Body Toner poate fi aplicată prin împachetare cu folie de celofan, deoarece contine agenti de emulsionare, hidratare, umectare si de încălzire locală. Secretul acestui efect constă în combinarea gelului stabilizat de Aloe Vera si a extractelor din plante europene cu doi agenti ce posedă remarcabile proprietăti de încălzire locală: uleiul de scortisoară si o varietate de ardei iute.
(masă netă: 113 g)

 

Aloe Body Conditioning Creme

cod 057

Aloe Body Conditioning Creme este o cremă emolientă cu textură densă, onctuoasă, contine extracte vegetale europene, agenti de emulsionare si de umectare, fiind eficientă atât pentru masajul în zona soldurilor si a coapselor, cât si pentru aplicarea in zone ale corpului ce nu pot fi împachetate. Aplicarea acestui produs hidratant, ce nu lasă urme grase la finalul procedurii de tonifiere, determină aparitia unei plăcute senzatii de încălzire. Aloe Body Conditioning Creme stimulează circulatia cutanată si contribuie astfel la încetinirea procesului de retentie lichidiană si de depozitare a grăsimilor, care determină formarea celulitei.
(masă netă: 113 g)

 • Puncte de credit: 0,145 p.c.
 

Aloe MSM Gel

cod 205

 

   Dacă doriti calmarea rapidă a durerilor, folositi cu incredere Aloe MSM Gel. MSM este abrevierea pentru metil-sulfonil-metan, o formă de sulf organic prezent în majoritatea organismelor vii. Sulful este al treilea element ca pondere în structura organismului uman. Un alt ingredient cheie ale acestui produs este gelul stabilizat de Aloe VeraFLP. Aloe MSM Gel combină calitătile acestor componente cu cele ale extractelor vegetale si ale altor ingrediente renumite pentru alinarea durerilor.
(volum net: 118 ml)

 • Puncte de credit: 0,092 p.c.
 

Aloe Bio-Cellulose Mask prezentata de aloe-flp.ro

Aloe Bio-Cellulose Mask

cod 616

 Aloe Bio-Cellulose Mask este o masca imbogatita cu puterea extraordinara a aloei ce reface si intinereste pielea. Aloe Bio-Cellulose Mask din gama Targeted Skincare este o formula super-hidratanta ce combina puterea Aloei vera cu bio-celuloza si alte ingrediente naturale pentru a transporta nutrientii pana in straturile profunde ale pielii. Rezultatul este o piele catifelata si hidratata. Aloe Bio-Cellulose Mask este creata intr-un mediu controlat de un microorganism special, care fermenteaza si formeaza o fibra de bio-celuloza. In timpul procesului de fermentare, bacteria este hranita cu gelul de aloe si alge marine, pe care le uneste cu fibra de bio-celuloza, dand nastere unei masti faciale extraordinare. Fibrele obtinute sunt de 1.000 de ori mai subtiri decat firele de par si retin mai multa apa, permitand mastii sa se plieze perfect pe conturul fetei si sa actioneze astfel intr-un mod cit mai eficient asupra ridurilor si a liniilor subtiri.
Continut: 5 masti a cite 25g) 

 • Puncte de credit: 0,210 p.c.


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

8-10 Aprilie 2021

Global Rally

 • Trei zile de informatii diverse, experiente digitale unice, participare activa, surprize.
 • Locul desfăsurării: 
  Acasa
  (online)

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.

aloe-flp.ro