Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

ABSORBENT-C

Vitamina C fixata pe fibre din tarate de ovaz. Formula cu absorbtie lenta, completa, de la Forever Living Products.

 

 

ABSORBENT-C

cod 048

 

informatii complete despre comenzi

 

FORMULAR CONTACT:

Nume si prenume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Comentarii/VitaminaC: 
 

    

    Aportul zilnic de vitamina C a fost mereu asociat cu sanatatea. Stiinta ne ofera azi o lista intreaga cu binefacerile pe care le ofera cea mai faimoasa vitamina.  *Este un antioxidant puternic, facand parte din sistemul de aparare al organismului fata de efectele nocive ale radicalilor liberi.    *Este un supliment benefic pielii, deoarece contribuie la formarea de colagen intercelular.     *Este necesar pentru mentinerea integritatii tesutului conjunctiv. Vitamina C este hidrosolubila. Intrucat oamenii, ca si unele animale, nu au capacitatea de a produce propria vitamina C, ea trebuie luata din hrana, bauturi si suplimente, cum ar fi Forever Absorbent-C. Necesarul unui anumit nivel de vitamina C este foarte evident. Cercetarile arata ca o tigara distruge 25 mg vitamina C. Stresul, medicamentele si factorii poluanti din mediul inconjurator saracesc organismul de aceasta vitamina. Urmarile deficientei sunt capilare fragile, sparte si sangerarea gingiilor. Pentru a fi siguri ca cele 60 mg vitamina C dintr-o tableta sunt absorbite complet, am combinat vitamina C cu 500 mg tarate de ovaz, ce contin fibre vegetale cu solubilitate crescuta. Cercetarile arata, de asemenea, ca fibrele solubile mentin nivelul colesterolului in sange la valori normale. Absorbent-C cu tarate de ovaz este un supliment nutritiv extraordinar. Produsul combina doua substante nutritive vitale. Compozitia matricei, elaborata printr-un procedeu unic, reprezinta, de fapt, un sistem de eliberare eficienta a vitaminei, prin care organismul poate sa dispuna de intreaga cantitate de vitamina C din tableta. Aportul zilnic de Absorbent-C este foarte important pentru mentinerea sanatatii. Continut: 100 tablete; Administrare: 3 tablete/zi;

  Beneficii: adjuvant in raceli, viroze, gripe, antioxidant si anti-aging, detoxifiere, reglarea metabolismului, spasmofilie, prevenirea efectelor fumatului etc. (rezultate maxime se obtin prin asocierea sa cu o forma de gel din Aloe Vera FLP, precum si cu alte produse Aloe Vera Forever !)

  • Puncte de credit: 0,070 p.c.

 


Inscriere rapida
Clic aici!


 PREZENTARI VIDEO  

Pagina noastra pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

18 Februarie 2023

Succes Day

  • Seminar SC Forever Living Romania SRL
  • Locul desfasurarii: 
    Brasov, Sala Dacia,
    Hotel Lux Divina

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturala; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creeaza dependenta; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania, notificate de Institutul de Sanatate Publica.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.