Aloe Bits N'Peaches-un savuros cocktail vitaminic din Aloe Vera si pulpa depiersica! Aloe Bits N'Peaches. Bauturi nutritive. Produse Aloe Vera Forever
Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

Cod_777; T>

FOREVER ALOE BITS N'PEACHES

  Un savuros cocktail vitaminic din Aloe Vera Forever cu pulpa de piersici! Antioxidant, bactericid, imunostimulator! Excelent pentru copii!

 

ALOE BITS N'PEACHES

   

FOREVER ALOE BITS N'PEACHES

cod 777

 

informatii complete despre comenzi 

 

FORMULAR CONTACT:

Nume si prenume:  
Email:  
Adresa:  
Telefon:  
Comentarii:  
 

 ALOE BITS'n PEACHES de la Forever Living cu o concentrati de 84,3% gel pur de Aloe vera vine acum in Tetra Pack, ambalaj 100% reciclabil ce asigura un mediu steril, continutul fiind protejat in acelasi timp de efectele oxidarii si ale luminii. Produsul Forever poseda un gust extrem de placut si ne bucura cu toate calitatile gelului stabilizat de Aloe Vera FLP. Contine fragmente de Aloe Vera si suc de piersici bine coapte. Un preparat savuros! De mii de ani, oamenii din īntreaga lume au īntrebuintat Aloe Vera pentru mentinerea sanatatii. Prin adaos de piersici, gelul de Aloe Vera primeste carotenoide si devine mai valoros, deoarece acestea au rol antioxidant si reprezinta sursa de vitamina A, indispensabila sistemului imunitar. Forever Aloe Bits N'Peaches contine multe ingrediente importante pentru sanatate, fiind cu adevarat o bautura cu gust excelent, mai ales daca se adauga suc de fructe si gheata! Bucurati-va de gustul delicios pe care natura īl ofera cu marinimie, īn orice moment al zilei! Ideal pentru copii!

Continut:

flacon 1 litru; Mod de folosire: A se agita īnainte de folosire. Se vor consuma zilnic 60-120 de ml. Se beau zilnic minim 1,5 l apa! Dupa desigilare, flaconul se pastreaza la frigider! Pentru rezultate maxime, se va combina cu alte produse Aloe Vera Forever.

Beneficii: - īn plus fata de cele de la Aloe Vera Gel:

  • antioxidant;
  • bactericid,fungicid;
  • antiviral;
  • aport sporit de glucide, vitamine (A,B1,B2,PP,C) sodiu, potasiu, calciu, fier, iod.

FOREVER ALOE BITS N'PEACHES nutrition facts

 


Inscriere rapida
Clic aici!


 PREZENTARI VIDEO  

Pagina noastra pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

18 Februarie 2023

Succes Day

  • Seminar SC Forever Living Romania SRL
  • Locul desfasurarii: 
    Brasov, Sala Dacia,
    Hotel Lux Divina

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturala; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creeaza dependenta; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania, notificate de Institutul de Sanatate Publica.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.