Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

ALTE SUPLIMENTE NUTRITIVE

ACIZII GRASI ESENTIALI (Omega 3-6-9)

      Organismul are nevoie de o anumită cantitate de grăsime pentru a se dezvolta si functiona. Acele grăsimi care sunt necesare organismului pentru a fi sănătos si care nu pot fi fabricate de corp sunt numite acizi grasi esentiali. Ei sunt denumiti esentiali deoarece trebuie obtinuti obligatoriu prin dietă. Cea mai cunoscută familie de acizi grasi esentiali este cunoscută sub denumirea de OMEGA3. Cele mai active forme de omega 3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPA) si acidul docosahexaenoic (DHA). Uleiul obtinut de la anumite soiuri de peste (de la cei din ape reci, cum ar fi somonul) contine cea mai mare concentratie de EPA si DHA. Si unele uleiuri provenite din plante precum rapita, soia, nuci contin Omega 3. Prima evidentiere a importantei pentru sănătate a acestui tip de grăsimi au fost făcute în anii 1930 de câtiva cercetători danezi. Acestia au descoperit că eskimosii din Groenlanda, desi consumă cantităti foarte mari de carne grasă de focă si alti pesti grasi, nu suferă niciodată de boli cardiovasculare. Multe alte cercetări ulterioare au arătat că suplimentele de ulei de peste previn formarea si depunerea plăcilor de aterom pe vasele de sânge, principala cauză a aterosclerozei (blocarea partială sau totală a arterelor) si implcit a infarctului miocardic. Plăcile de aterom se formează din colesterolul rău (LDL), acel tip de grăsimi provenite din alimentatie, si sunt „fabricate” de ficat . Cercetările au demonstrat  că acesti acizi grasi au capacitatea de a ocroti vasele de sânge de depunerile de colesterol rău. În afară de Omega 3 mai există o familie de acizi grasi benefici pentru sănătate, numiti Omega 6 si Omega 9, care se găsesc în majoritatea plantelor si uleiurilor vegetale. Majoritatea suplimentelor nutritive combină Omega3 cu Omega6. Dar un supliment nutritiv de calitate trebuie să contină si Omega 9 si, în mod obligatoriu, Vitamina E naturală (D-alpha tocoferol), care are un dublu rol: de a preveni deteriorarea suplimentele nutritive cu Omega 3 si de a preveni oxidarea acizilor esentiali în corp. 

   Numeroase studii de specialitate au arătat că asocierea consumului de peste gras, provenit în special din ape oceanice reci, conduce la scăderea semnificativă a riscului coronarian. În 1989, o echipă de cercetători britanici a demonstrat că un consum sporit de peste gras a reduce cu 30% mortalitatea determinată de bolile cardiovasculare. De asemenea, în 1997 a fost publicat în The Lancet un alt studiu în care se arată că un grup de bolnavi de inimă, care au primit zilnic, timp de un an, un supliment nutritiv cu Omega 3, a înregistrat de două ori mai putine decese prin infarct decât cei dintr-un grup care au consumat un placebo. O cercetare similară a fost efectuată pe grup de 11000 de pacienti, în anul 1999, de un colectiv de cercetători italieni, rezultatele obtinute fiind asemănătoare cu cele anterioare.

      Doctorul Michel de Lorgeril, cardiolog si cercetător în cadrul Centrului National pentru Cercetări Stiintifice al Frantei,  subliniază că noi dispunem astăzi de un dosar foarte solid asupra acizilor grasi Omega 3, chiar mai solid decât numeroasele medicamente prescrise în mod sistematic de medici. Mai mult, se subliniază că niciun medicament destinat prevenirii infarctului nu este mai eficient decât Omega 3. La pacientii care au suferit un infarct de miocard, inhibatorii de enzimă de conversie ai angiotensinei nu reduc riscul mortalitătii totale decât cu aproximativ 17%. La fel, faimoasele statine, acele medicamente hipocolesterolemiante de care astăzi se face atâta caz, sunt în general mai putin eficiente decât suplimentele cu acizi grasi Omega 3. De fapt, din gama foarte largă a statinelor, numai în cazul simvastatinei a fost confirmat stiintific un beneficiu real asupra scăderii riscului de mortalitate cardiovasculară, rezultatul fiind însă unul modest: doar 13% reducere! În consecintă, cercetătorul Michel de Lorgeril apreciază că orice pacient cu afectiuni coronariene sau cu un risc ridicat de a dobândi o astfel de boală, ar trebui să beneficieze de o suplimentare sistematică de acizi grasi Omega 3, prin aplicarea simplă a principiului preventiei, căci acesti acizi au făcut, în mod evident, proba proprietătilor lor cardioprotectoare, iar asta fără efecte secundare.

REZUMAT: AVANTAJELE PENTRU SĂNĂTATE ALE OMEGA 3

 • Este foarte bun pentru păstrarea sănătătii inimii: creste valoarea HDL si implicit a colesterolului seric total (este antitrombotic); poate scădea cota de trigliceride asociate cu maladiile cardiovasculare; poate contribui la scăderea presiunii arteriale si gestiona alte probleme circulatorii.

 • Uleiul de peste si functiile cerebrale: acizii grasi sănătosi sunt importanti pentru functiile cerebrale. El contribuie la formarea si repararea membranelor celulelor nervoase. Poate fi util în lupta împotriva depresiei, ameliorarea memoriei si reducerea riscului maladiei Alzheimer.

 • Uleiul de peste si alergiile: Dacă aveti febră, astm, probleme ale sinusurilor, alergii alimentare si chiar alergii cutanate, precum eczemele, suplimentele cu Omega3 pot fi de ajutor!

 • Suplimentele cu Omega3 pot fi luate si de femeile gravide pentru proteja copilul de viitoare probleme de sănătate si pentru a contribui la cresterea QI al noului născut (creierul este format în procent de aproximativ 60% grăsimi si DHA!);

 • Uleiul de peste ameliorează functia imunitară a organismului, reduce riscul cancerului de prostată si cancerului de sân, poate avea efectecalmante în cazul inflamatiei colonului (boala Crohn);

 • Uleiul de peste si artritele reumatoide: Omega 3 are evidente proprietăti naturale antiinflamatorii. De aceea este util în cazul unor afectiuni precum artrita, guta si psoriasisul. Aceste avantaje au foste dovedite prin studii clinice. Evident că aceste avantaje le obtinem numai dacă luăm suplimente de ulei de peste de cea mai bună calitate. Atentionăm că piata este plină de astfel de suplimente, cele mai multe dintre ele continând nu doar aditivi periculosi, ci si ingrediente provenite din surse poluate cu mercur. De aceea noi recomandăm produsul Forever Arctic Sea Omega3 !

 • se recomandă combinarea suplimentelor de Omega3 (vezi Arctic SeaOmega3) cu suplimente de usturoi (cu minim 1000 mg concentratie - vezi Forever Garlic Thyme) pentru a obtine scăderea concomitentă a colesterolului rău (LDL) si trigliceridelor. (dr. Alan Pressman, Vitamins and Minerals -Idiot's Guide, New York, 1997, p. 266), dar si cu suplimentul A-Beta CarE, bogat în vitamina E, un important atioxidant.
 • nu luati suplimente de omega3 concomitent cu medicamente anticoagu-lante (antitrombotice), cum ar fi warfarina. 
 

GINKGO BILOBA SI SĂNĂTATEA CREIERULUI

     Una dintre cele mai vândute plante medicinale pe piata actuală este extractul din frunzele de Ginkgo Biloba. Ce îl face oare atât de popular? Flavonoizii. Flavonoizii din această plantă sunt siguri, au o mare putere antioxidantă si pot stimula memoria si vioiciunea mentală. De asemenea, Ginkgo poate fi de ajutor în cazurile de insuficientă cerebrală sau proastă irigare a creierului, dar si pentru slaba circulatie a sângelui la nivelul extremitătilor corporale, precum picioarele si mâinile. Puternicele efecte antioxidante si protectoare ale acestei plante au fost constatate si în cazul atacurilor radicalilor liberi asupra membranelor celulare. Mai mult, anumiti cercetători consideră că Ginkgo Biloba chiar poate repara daunele provocate de radicalii liberi la nivelul membranelor celulelor creierului. În Europa, medicii prescriu frecvent suplimente nutritive cu Ginkgo Biloba, iar cel mai mult se petrece acest lucru în Germania. De asemenea, în USA, acesta se vinde liber în farmacii, dar si în magazinele de tip „plafar”. Versiunea standard în care este fabricat acest supliment nutritiv este sub formă de tablete sau capsule care contin, în mod obligatoriu, 24% flavonoide standardizate si 6% terpenoide - doar această concentratie fiind dovedită stiintific drept eficientă. NU CUMPĂRATI SUPLIMENTE CU GINKGO BILOBA DACĂ PE FALCON NU ESTE PRECIZATĂ ACEASTĂ CONCENTRATIE! Doza uzuală zilnică în cazul insuficientei cerebrale este de 30-40 de miligrame, de trei ori pe zi. Aceasta este o doză potrivită si pentru alte probleme circulatorii. Foarte multe persoane iau între 40-80 de miligrame/zi pentru a-si mentine functiile mentale la un nivel înalt. În anul 1997, a fost efectuat un studiu serios asupra utilizării suplimentelor cu Ginkgo Biloba în tratamentul bolii Alzheimer, rezultatul cercetării fiind publicat în Journal of the American Medical Association. Acest studiu, desfăsurat pe parcursul unui an, pacientii luând de trei ori pe zi tablete cu o concentratie de 40 mg, a arătat că Ginkgo Biloba, în forma standardizată amintită, încetineste foarte mult evolutia bolii. Cercetătorii cred că putere antioxidantă mare este responsabilă de îmbunătătirea functiilor cerebrale. Rezultatele acestui studiu au încurajat foarte mult utilizarea pe scară largă a suplimentelor cu Ginkgo Biloba în tratamentul acestei maladii devastatoare. Ginkgo Biloba este foarte sigur si nu au fost constatate vreun fel de efecte secundare. El actionează prin îmbunătătirea fluxului sanguin prin vasele capilare de la nivelul creierului, astfel încât acolo să ajungă mai mult oxigen si mai multe substante nutritive. Pentru a nu avea usoare ameteli sau dureri de cap, trebuie început cu doze mai mici de Ginkgo Biloba (30-60 mg/zi), iar pe parcurs doza va fi crescută. Trebuie să luăm suplimente cu Ginkgo cel putin 6 săptămâni suplimente pentru a vedea efectele tonice si binefacerile acestuia.

        The Complete Idiot's Guide. Vitamins and Minerals (1997), dr. Alan H. Pressman

         Forever Living Products vă recomandă un supliment nutritiv complet, de exceptie, Forever Ginkgo Pluscare, în afară de Ginkgo Biloba, mai contine alte trei ingrediente vegetale cu mare valoare terapeutică, toate provenite din China: Ganoderma Lucidum din ciuperca Reishi, pulbere de fructe de Schisandra si pulbere de rădăcină de Polygonum Multiflorum (cunoscut în China sub denumirea de Remediul Fo-Ti).

 

Insuficienta cerebrală este termenul folosit pentru problemele cauzate de proasta circulatie circulatie a sângelui la nivelul creierului. Este mai frecventă la persoanele în vârstă si are drept efecte senilitatea, pierderea memoriei, slaba capacitate de concentrare, confuzia, anxietatea si depresia. NU FOLOSITI DECÂT GINKGO BILOBA CARE ARE O CONCENTRATIE DE 24% FLAVONOIDE SI 6% TERPENOIDE!


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

8-10 Aprilie 2021

Global Rally

 • Trei zile de informatii diverse, experiente digitale unice, participare activa, surprize.
 • Locul desfăsurării: 
  Acasa
  (online)

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.

aloe-flp.ro