Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

De ce să faci MLM?

  Contrar părerii destul de larg împărtăsite (din păcate!) în tara noastră, Network Marketing-ul (numit si Multi Level Marketing, datorită organizării oricărui plan de marketing pe mai multe nivele de bonificatii) este considerat astăzi de tot mai multi economisti si specialisti în vânzări drept „afacerea viitorului”. Confuzia si neîncrederea unora în MLM este întretinută de câteva prejudecăti. Mai întâi oamenii au încă mare încredere în sistemul clasic de vânzări al produselor, acela în care totul este expus într-un spatiu. (Si, nu-i asa, dacă un producător a îndrăznit să expună un produs într-un raft, si, în plus, îi mai face si reclamă la televizor, atunci majoritatea oamenilor cred automat că produsul se vinde legal si trebuie să fie foarte bun!?) În al doilea rând, recunoastem că a existat o primă fază (circa 3 decenii în urmă) de dezvoltare a sistemelor MLM caracterizată prin evaziuni fiscale ori prăbusiri spectaculoase însotite, evident, de dezamăgirea unui număr mare de distribuitori, care si-au văzut, dintr-o dată, risipite eforturile de construire a unor retele de distributie. În al treilea rând, la noi este încă vie amintirea Caritas-urilor, „afaceri” de tip piramidal care au năruit nu doar sute de mii de vise frumoase de îmbogătire fără muncă peste noapte, ci si economiile acelor oameni nevinovati.

 Să răspundem pe rând la aceste preconceptii.

1.  Sistemele clasice de vânzări încep să fie tot mai mult depăsite de ritmul actual al dezvoltării productiei si consumului de bunuri si servicii. Si nu doar retelele de MLM sunt solutia la noile tendinte ale comertului actual, ci si sistemul vânzărilor online, iar combinarea acestora două va duce la modificări tot mai profunde în privinta marketing-ului la nivel global. Cred că este evident pentru toti cititorii acestei pagini că lumea internetului si a comunicării fără limite va determina o explozie veritabilă a unei forme de comert complet necunsocută cu doar două decenii în urmă. Si, dacă vrem carieră în vânzări, cred că ar trebui să fim prezenti acolo unde vine valul ! 

2.  Sistemele de vânzări în retea de tip MLM au trecut de bolile copilăriei. Deja există tot mai multe companii mari, celebre, care distribuie produse, servicii, asigurări în sistem MLM. Important este de observat că aceste companii de MLM nu vând doar produse, ci, în forma micii francize, chiar planul de afaceri si un sistem standardizat de distributie.

3.  Network Marketing-ul nou nu este un „Caritas”, ci o afacere perfect legală! Federatia Internatională a Asociatiilor de Vânzare Directă defineste o schemă piramidală ca fiind o "schemă în care fiecare persoană recrutată plăteste o taxă de înregistrare în scopul de a primi în viitor bani sau alte avantaje care derivă din taxa de înregistrare a altor persoane recrutate pe parcurs, si nu din vânzarea produselor către consumatori." Poate că acestă definitie vă nu poate spulbera încă prejudecata! Pentru că, pe bună dreptate, oamenii nu înteleg de unde provin banii din care se plătesc comisioanele, uneori uriase, la care pot ajunge multi distribuitori!  Explicatia este următoarea:

  • -> Marketingul în retea pune în legătură directă, prin intermediul consilierilor, consumatorul cu firma producătoare de bunuri. Asadar, distribuitorul nu atât vinde produse, cât le face mai curând reclamă prin viu grai, ori, cum facem noi aici (dar puteti face si dumneavoastră!), prin intemediul internetului. Desi accentul nu cade în MLM pe vânzări, banii vin totusi din distributia produselor. De ce? Pentru că în MLM se elimină lantul de intermediari (importator, engrosisti, transportatori), dar si costurile aditionale desfăsurării unei afaceri de tip clasic (depozitare, magazine, salarii vânzători, reclamă -extrem de scumpă etc.), prin care costul final platit de consumator creste foarte mult. Prin eliminarea acestor verigi intermediare, diferenta dintre pretul de productie si cel de vânzare este distribuită, sub formă de bonusuri, între consilierii firmei de MLM, în functie de meritul lor - în aceste sisteme, meritocratia fiind principiul de bază.
  • ->  A doua nedumerire legată de forma de plată a bonusurilor s-ar formula (nu-i asa?) astfel: de ce consilierii aflati mai sus în ierarhia planului de marketing primesc mai mult? Nu primesc ei acesti bani pe spinarea celorlalti? Ei! Nu cred,...deoarece trebuie plătită si munca trecută nu doar munca prezentă? Dacă dumneavoastră mergeti la cursuri de calificare, vă perfectionati, dobânditi mai multe cunostinte si astfel deveniti mai performant în activitate, totodată vă dovediti loialitatea fată de compania unde lucrati, nu aveti dreptul la salariu mai mare decât altii? Iar dacă nu faceti asta, nu veti rămâne cu salariu mic, ori  veti fi chiar concediat? Să stiti că în network-marketing-ul actual, atingerea unei pozitii înalte, chiar de manager, nu-ti asigură venituri dacă nu mai lucrezi nimic! Numai eu stiu o multime de manageri (evident lenesi!) care câstigă mai putin decât un distribuitor începător foarte harnic! Asadar, înainte de a intra într-o firmă de network-marketing, interesati-vă dacă sistemul de bonificatii este unul democratic si bazat pe onestitate! Vă garantez că la Forever Living Products asa stau lucrurile! Altfel nu as fi îndrăznit să vă scriu aceste rânduri, pentru că nu este nici etic, nici lucrativ să începem colaborarea bazîndu-ne pe minciuni! De fapt, stim cu totii: minciuna are picioare scurte!

10 motive pentru care să alegi FOREVER LIVING PRODUCTS ?

 
 • Pentru că produsele sale sunt de cea mai bună calitate de pe piată !
 • Pentru că satisface două nevoi fundamentale ale omului: sănătatea si independenta financiară!
 • Pentru că firma are o vechime considerabilă (aproape 32 de ani), deci a trecut testul pietei, al verificării calitătii produselor, si mai ales testul dezvoltării (cele mai multe companii de network-marketing dispar atunci când, neputându-si gestiona extinderea, pierd atât încrederea clientilor, cât si pe cea a distribuitorilor!)!;
 • Pentru că planul de marketing FLP este acelasi de 32 de ani, adică firma nu a modificat niciodată (în minus) sistemul de bonificatii!
 • Pentru că planul de marketing de la FLP asigură distribuitorilor săi cea mai mare stabilitate posibilă!
 • Pentru că este compania cu cea mai mare fidelitate a liderilor săi la nivel mondial!
 • Pentru că te lasă să decizi singur -fără să te streseze cineva!- dacă vrei să fii doar un consumator, ori să-ti construiesti o mică retea de prieteni consumatori, pentru a obtine un venit suplimentar, ori să-ti dezvolti o afacere proprie veritabilă, care să te conducă spre independentă financiară!  
 • Pentru că îti lasă libertatea de a-ti construi afacerea oriunde în lume, asa cum doresti, în ritmul si cu viteza pe care singur le alegi!
 • Pentru că FLP îti oferă nu doar posibilitatea de a fi sănătos si de a câstiga bani (chiar foarte multi!), ci te ajută să te dezvolti personal, să-ti faci prieteni noi, să-ti cumperi masina dorită, să vizitezi locurile visate!
 • Pentru că Forever Living Products îti propune, de fapt, un nou stil de viată! 


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

16 Februarie 2019

Succes Day

 • informatii diverse, recunoasteri, muzică, surprize.
 • Locul desfăsurării: 
  Brasov (Lux Divina)
  ora 10:00

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

publicitate online, web design si promovare pe internet Servicii promovare site gratuiteActive Search ResultsDirector RomanescAnunturi gratuite - Roportal