Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

                                                        FOREVER LIVING PRODUCTS  

         Forever Living Products s-a înfiintat în mai 1978, în Pheonix, Arizona, SUA. Compania distribuie produsele sale din Aloe Vera în sistemul Network Marketing (Multilevel Marketing). Are 10 milioane de distribuitori, în peste 140 de tări, cu o cifră de afaceri de circa 2,5 miliarde de dolari anual. Este cel mai mare cultivator, procesator si distribuitor de produse naturale pe bază de Aloe Vera de pe mapamond. Astăzi oportunitatea FLP este considerată, de toti mai multi oameni, drept cea mai bună din lume, deoarece este dificil să mai găsesti o companie care să ofere, în acelasi timp, cele mai importante lucruri ale fiintei umane: sănătate, frumusete, prosperitate, libertate. Din 1978, Forever Living Products a implementat conceptul de integrare verticală a proceselor de productie si controlul riguros al fiecărui aspect al acestora. De la nivelul miilor de acri cultivati cu Aloe, până la tehnologia de vârf a unitătilor de prelucrare, la capacitătile de transport si miile de angajati, drumul parcurs se desfăsoară conform devizei “de la plantă la produs pentru tine”.                                                  

                    Rex Maughan 

          Fondator si C.E.O. al Forever Living Products International, Inc
                                               

               „Având peste 40 de ani de experientă în conducere si principii de management solide, Rex Maughan si-a petrecut o mare parte a vietii ajutând oamenii să obtină ceea ce doresc în viată. Fiind absolvent al Scolii de Afaceri din cadrul Universitătii de Stat din Arizona, Rex a pus bazele unui grup de companii care si-au extins rapid activitatea la nivel global. Rex este Presedinte al Consiliului de Administratie si Director General al Grupului Forever, grup ce reuneste companii cu activităti dintre cele mai diverse precum vânzări directe, agricultură, productie, turism. Rex Maughan este licentiat în stiintele administrării afacerilor al Universitătii de Stat din Arizona si a absolvit cursuri intensive în domeniile afacerilor imobiliare, al taxelor si impozitelor, contabilitătii, precum si în cel al fuzionării corporatiilor. Este Doctor în Litere, Honoris Causa, ca recunoastere a realizărilor sale exceptionale în afaceri si a contributiilor sale substantiale în favoarea universitătii.”

                                                                                        Gregg Maughan
                                                        Președinte și Director General al Forever Living Products International, Inc., 
                                                                                    Președinte al Aloe Vera of America,
Inc
                      

„Cel mai tânăr dintre cei 3 copii ai lui Rex, Gregg Maughan, este  absolvent al Universității de Stat din Arizona si vorbeste fluent spaniola. Si-a început cariera în Forever în urmă cu 15 ani, la departamentul de înregistrare a comenzilor. De-a lungul timpului a lucrat în toate departamentele companiei, dovedindu-si devotamentul si capacitatea de a face fată complexitătii acestei afaceri. În prezent este responsabil de politica globală a companiei pentru vânzări si marketing. Călătoreste fără oprire pretutindeni pe glob, în efortul continuu de a construi si consolida afacerea Forever.” 

Adrese utile Forever Living Products:        

                      

http://www.foreverliving.com/

http://www.forever-giving.org/

http://foreverresorts.com/

http://www.foreverliving.ro/  

DATE DE CONTACT ALE FLP INTERNATIONAL:

Chairman of the Board & CEO: Rex Maughan

7501 E. McCormick Parkway
Scottsdale, Arizona
85258, USA

Telefon

01-888-440-ALOE

Telefon

01-888-440-2563;

Telefon

01-480-998-8888

Fax

01-800-455-3503

E-mail

general@foreverliving.com

 

 


Inscriere rapida
Clic aici!


 PREZENTARI VIDEO  

Pagina noastra pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

18 Februarie 2023

Succes Day

  • Seminar SC Forever Living Romania SRL
  • Locul desfasurarii: 
    Brasov, Sala Dacia,
    Hotel Lux Divina

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturala; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creeaza dependenta; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania, notificate de Institutul de Sanatate Publica.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.