Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

 

CERTIFICĂRI INTERNATIONALE ALE PRODUSELOR FOREVER

                               

          Forever Living Products (FLP) garantează permanent calitatea impecabilă a produselor sale, calitate recunoscută ca atare de o seamă de organizatii si institutii specializate din lume. Milioane de consumatori si distribuitori din întrega lume depind de aceste produse, pentru o viată mai sănătoasă si mai prosperă. 

    FLP a fost prima societate din lume care a primit pretiosul certificat international IASC (International Aloe Science Council), pentru calitatea si puritatea Aloei continută de produsele sale, a obtinut Certificatul Ebraic de calitate (Kosher Rating), precum si Certificatul Islamic (Islamic Seal), toate acestea fiind o garantie suplimentară a incomparabilei calităti. De asemenea, produsele din Aloe Vera Forever sunt autorizate de ministerul sănătătii din fiecare tară în care sunt distribuite, dar si de alte foruri de specialitate recunoscute din diferite tări ale lumii.

                              

   


Inscriere rapida
Clic aici!


 PREZENTARI VIDEO  

Pagina noastra pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

18 Februarie 2023

Succes Day

  • Seminar SC Forever Living Romania SRL
  • Locul desfasurarii: 
    Brasov, Sala Dacia,
    Hotel Lux Divina

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturala; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creeaza dependenta; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania, notificate de Institutul de Sanatate Publica.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.