Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager

COSMETICE FLAWLESS BY SONYA

noile produse de make-up de la SONYA ce contin Aloe Vera, asigură concomitent și efectul de îngrijire


Cream to Powder Foundation

Porcelain
Cod 377

Rose Beige
Cod 378

Sunset Beige
Cod 379

Golden Sun
Cod 380

Mocha
Cod 381

Raisin
Cod 382

Natural Beige
Cod 383

Vanilla Bisque
Cod 384

Sandy
Cod 385

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

     Fondul de ten de la SONYA cu nouă nuanțe clasice extrem de apreciate, acum într-o formulă inovatoare, catifelată, inspirată de proprietățile atât de benefice pentru piele ale plantei Aloe vera, asigură trecerea de la textura bogată, cremoasă la aspectul final mătăsos - pudrat, conferindu-i tenului o strălucire naturală, sănătoasă. Extractele de Aloe vera și orhidee acționează sinergic pentru a crea textura perfectă ce asigură tenului un aspect catifelat, mătăsos.

(Cantitate: 7g)
 

 

 • Puncte de credit: 0,119 p.c.

 

FORMULAR DE CONTACT
(pentru produse SONYA FLAWLESS MAKE-UP):

Nume si prenume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Comentarii: 
 


Mineral Makeup

Light - Cod: 410     Natural - Cod: 411
Amber - Cod: 412   Caramel - Cod: 413

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

     Sonya Mineral Makeup disponibil în patru nuanțe (Light, Natural, Amber, Caramel) acum într-o formulă inovatoare, catifelată, inspirată de proprietățile atât de benefice pentru piele ale plantei Aloe vera. Produsul asigură o acoperire ușoară, conferindu-i tenului strălucire și un aspect superb.

(Cantitate: 6g)
 

 

 • Puncte de credit: 0,108 p.c.

 


Delicate Finishing Powder

Light-Medium - Cod: 386      Dark - Cod: 387

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

     Inspirată de frumusețea Aloe vera, Delicate Finishing Powder conferă machiajului tușa finală de perfecțiune. Ajută, de asemenea, la menținerea sub control a nivelului de sebum, conferind tenului un aspect natural, catifelat. Este disponibilă în două nuanțe: Light-Medium și Dark.

(Cantitate: 10g)
 

 

 • Puncte de credit: 0,092 p.c.

 


Concealer Duet

Light - Cod: 416    Dark - Cod: 436   Medium - Cod: 417

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

    Trei combinații de nuanțe perfect armonizate, pe bază de Aloe vera, în creioane cu două capete ușor de utilizat, concepute special pentru corectarea imperfecțiunilor. Fiecare creion include două nuanțe, iar textura cremoasă și tușa finală mătăsoasă, asigură o aplicare adaptată tuturor tipurilor și colorațiilor de ten.

(Cantitate: 2,9g)
 

 

 • Puncte de credit: 0,079 p.c.

 


BRILLIANT BLUSH

Aanya - Cod: 388   Layla - Cod: 389  Bella - Cod: 390
Olivia - Cod: 391    Mia - Cod: 392    Sofia - Cod: 393

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

    Fardul nostru de obraz cu textură mătăsoasă, pe bază de Aloe vera, asigură tușa perfectă de culoare pentru definirea pomeților, conferind tenului o strălucire naturală, frumoasă, sănătoasă. Este disponibil în șase nuanțe universale, ce se potrivesc tuturor culorilor de ten.

(Cantitate: 3,2g)
 

 

 • Puncte de credit: 0,077 p.c.

 


PERFECT PAIR EYESHADOWS

Beach - Cod: 394   Night Sky - Cod: 395  Ocean - Cod: 396
Sand Dune - Cod: 397    Waterfall - Cod: 398   Forest - Cod: 399

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

    Șase combinații unice de culori pentru un machiaj perfect al ochilor. Formula mătăsoasă, pe bază de Aloe vera, a fost concepută pentru o aplicare impecabilă a culorii și o armonizare perfectă cu nuanța ochilor.

(Cantitate: 3g)
 

 

 • Puncte de credit: 0,083 p.c.

 


Defining Eye Pencil

Cod: 418

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

    Clasicul creion negru pentru ochi. Conceput pentru a contura și a defini ochii, flawless by Sonya™ Defining Eye Pencil este modalitatea perfectă de a pune în evidență frumusețea ochilor.

(Cantitate: 1g)
 

 

 • Puncte de credit: 0,048 p.c.

 


Precision Liquid Eyeliner

Precision Liquid Eyeliner

Cod: 419

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

    Precision Liquid Eyeliner de la Forever este un Contur de ochi lichid, cu aplicator tip stilou, creat special pentru linii precise si bine definite. Precision Liquid Eyeliner se usuca rapid si rezista timp îndelungat.

(Cantitate: 0.85g)
 

 

 • Puncte de credit: 0,080 p.c.

 


Lengthening Mascara

Cod: 414

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

    Conferă amplitudine genelor tale cu flawless by Sonya™ Lengthening Mascara pe bază de Aloe vera. Creează un look natural și definește perfect genele, conferindu-le un aspect bogat, bine definit, pentru o privire pe care n-o vei uita curând.

(Cantitate: 8g)
 

 

 • Puncte de credit: 0,090 p.c.

 


Volumizing Mascara

Cod: 415

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

    Gene bogate, încântătoare, intense. flawless by Sonya™ Volumizing Mascara pe bază de Aloe vera conferă genelor volum și un aspect catifelat, pentru o privire seducătoare.

(Cantitate: 8g)
 

 

 • Puncte de credit: 0,090 p.c.

 


Defining Lip Pencil

Nude - Cod: 420  Allure - Cod: 421  Berry - Cod: 422

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

    Cu o textură perfectă și o formulă ce conține Aloe vera, creioanele Defining Lip Pencil au fost concepute pentru a contura în mod natural buzele. Sunt disponibile în trei nuanțe care se armonizează perfect cu flawless by Sonya™ Delicious Lipstick Collection și flawless by Sonya™ Luscious Lip Colour.

(Cantitate: 1,2g)
 

 

 • Puncte de credit: 0,061 p.c.

 


Delicious Lipstick

Pomegranate - Cod: 400      Amethyst - Cod: 401
   Chocolate - Cod: 402        Cherry Red - Cod: 403
   Bronze - Cod: 404              Peach - Cod: 405
Watermelon - Cod: 406         Guava - Cod: 407
      Copper - Cod: 408          Rose Gold - Cod: 409
   Almond - Cod: 434              Plum - Cod: 435

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

    Inspirate de calitățile plantei și bogate în Aloe vera, noile și inovatoarele flawless by Sonya™ Delicious Lipsticks sunt alegerea perfectă pentru un machiaj intens, delicios, perfect al buzelor. 12 nuanțe noi, de la cele naturale la cele dramatice, delicat parfumate cu vanilie delicioasă, pentru buze perfecte.

(Cantitate: 3,5g)
 

 

 • Puncte de credit: 0,073 p.c.

 


Luscious Lip Colour

Cod: 423-427

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

    Conferă strălucire buzelor cu flawless by Sonya™ Luscious Lip Colour. Acest ruj lichid cu textură bogată, hrănitoare, este bogat în Aloe vera, iar pensula a fost special concepută pentru o acoperire perfectă. Finisează machiajul buzelor folosind oglinda încorporată în produs, pentru o aplicare sigură. Nuanțele cu particule strălucitoare sunt ideale pentru a atrage lumina și a-ți asigura un zâmbet senzațional.

(Cantitate: 6,5g)
 

 

 • Puncte de credit: 0,093 p.c.

 


Aloe BB Creme

Nude - Cod: 371      Cocoa - Cod: 373
Sandy - Cod: 372

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

    Aloe BB Creme Nude, Aloe BB Creme Sandy cu factor de protecție solară SPF 20 și Aloe BB Creme Cocoa cu SPF 10 sunt două creme de tip „Beauty Balm” îmbogățite cu Aloe vera care ajută la prevenirea arsurilor solare, hidratează tenul, corectează imperfecțiunile, conferă pielii un aspect impecabil și asigură protecție împotriva radiațiilor UV. Pielea va avea un aspect mat și în același timp strălucitor, natural și perfect.
   Toate aceste calități sunt datorate unui ingredient de origine vegetală testat clinic care ajută la controlul nivelului de sebum, lăsând piele catifelată, în timp ce pulberile de ultimă tehnologie asigură efectul de matifiere și diminuează aspectul ridurilor fine și al imperfecțiunilor.
   Extractul din frunze de măslin ajută la uniformizarea delicată a nuanței tenului și îi ameliorează textura.

(Cantitate: 45g)
 

 

 • Puncte de credit: 0,138 p.c.

 

COSMETICE SONYA - SKIN CARE

O colectie de creme unică, din Aloe Vera, extracte de ceai alb, fructe si legume, pentru sănătatea si frumusetea tenului.

Sonya Skin Care Collection

cod 282 

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

  Sonya Skin Care Collection–o colectie FLP  de îngrijire unică lume, pe baza de Aloe Vera Forever, ceai alb si extracte de fructe si legume. Factorii hidratanti speciali, cu fortă de penetrare uluitoare, „vor da timpul înapoi”, redându-i chipului deplina frumusete. Nu contine parabeni! 
  Sonya Skin Care Collection este alcătuită din 5 produse din Aloe Vera si alte ingrediente naturale destinate mentinerii sănătătii si înfrumusetării tenului, în cinci pasi: curătare, exfoliere, tonifiere, hrănire, hidratare. Aloe Purifying Cleanser, Aloe Deep-Cleansing Exfoliator, Aloe Refreshing Toner, Aloe Nourishing Serum si Aloe Balancing Cream actionează sinergic pentru ca tenul să devină proaspăt si radios.

 • Puncte de credit: 0,599 p.c.

FORMULAR DE CONTACT
(pentru produse DIN GAMA SONYA SKIN CARE)

Nume si prenume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Comentarii: 
 

 

Sonya Aloe Purifying Cleanser

cod 277

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

    Primul pas al programului Sonya Skin Care este reprezentat de acest remarcabil demachiant pe bază de Aloe Vera si extracte din fructe, conceput pentru îndepărtarea delicată a machiajului si impuritătilor de la nivelul tenului, fără a provoca deshidratare cutanată. Sonya Aloe Purifying Cleanser curătă tenul si lasă o minunată senzatie de catifelare si prospetime, ori de cate ori este folosit. Pentru rezultate optime actiunea va fi urmată de aplicarea lotiunii tonice Sonya Aloe Refreshing Toner, precum si a celorlalte produse din gama Sonya Skin Care.     (volum net : 177 ml)

 • Puncte de credit: 0,128 p.c.
 

Sonya Aloe Refreshing Toner

cod 279

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

    Lotiunea tonică Sonya Aloe Refreshing Toner cu extract de ceai alb furnizează pielii substantele necesare pentru un nivel optim de hidratare. Această lotiune tonică nu contine alcool si asigură concomitent efect hidratant si de împrospătare. Se va aplica după demachierea tenului cu Sonya Aloe Purifying Cleanser, iar epiderma va beneficia imediat de calitătile nutritive ale gelului stabilizat de Aloe Vera FLP si extractelor de ceai alb si castravete.     (volum net :177 ml)

 • Puncte de credit: 0,128 p.c.
 

Sonya Aloe Nourishing Serum

cod 281

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

    Sonya Aloe  Nourishing Serum cu extract de ceai alb restabileste si întretine nivelul hidratării cutanate, mentinând aspectul tânăr al tenului. Datorită texturii fluide, lejere, fine este foarte usor de aplicat si pătrunde foarte rapid în piele. Constituie o bază ideală pentru Sonya Aloe Balancing Cream.    (volum net :118 ml)

 • Puncte de credit: 0,159 p.c.
 

Sonya Aloe Balancing Cream

cod 280

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

  Sonya Aloe Balancing Cream contine Aloe Vera FLP, extracte cu efect revitalizant si agenti intens hidratanti, pentru mentinerea nivelului optim de hidratare a tenului. Seva folosi după aplicarea produsului  Sonya Aloe Nourishing Serum, pentru un ten mai catifelat, mai suplu si mai hidratat ca oricând!  (masă netă : 71 g)

 • Puncte de credit: 0,122 p.c.
 

Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator

cod 278

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

  Expunerea zilnică la actiunea factorilor de mediu poate deteriora aspectul tenului. Dacă epiderma necesită curătare suplimentară prin exfoliere delicată, fără riscul aparitiei iritatiilor provocate de  actiunea  prea abrazivă a produselor de gomaj clasice, Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfolitor, cu Aloe Vera si microsfere naturale de jojoba, este solutia ideală.    (volum net : 118 ml)

 • Puncte de credit: 0,096 p.c.

 

Aloe Deep Moisturizing Cream

cod 311

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

                  Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream cu extract de scoarta de pin este cel mai nou produs al gamei Sonya Skin Care. Extractul de scoarta de pin combate puternic radicalii liberi si contribuie la păstrarea si îmbunătătirea colagenului pielii, hidratând-o si contracarând astfel semnele înaintării în vârstă. (volum net: 74 ml.)

 • Puncte de credit: 0,133 p.c.

 

Sonya Aloe Eye Makeup Remover

cod: 186

INFORMATII COMPLETE DESPRE COMENZI

      Demachiant delicat, pe bază de gel de Aloe Vera, pentru îndepărtarea cu usurintă a machiajului ochilor. Aloe Barbadensis Gel (stabilizat printr-un proces patentat de FLP) asigură hidratarea si catifelarea zonei delicate din jurul ochilor. 

(volum net : 118 ml)

 

 • Puncte de credit: 0,044 p.c.


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

18 Februarie 2017

Succes Day

 • informatii diverse, recunoasteri, muzică, surprize.
 • Locul desfăsurării: 
  Brasov.

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

publicitate online, web design si promovare pe internet Servicii promovare site gratuiteActive Search ResultsDirector RomanescAnunturi gratuite - Roportal