Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

                                             CUMPĂRAREA PRODUSELOR FLP                                                  

Pentru a putea procura produsele Forever, alegeti una din următoarele posibilităti:

     A. Achizitia produselor cu 15% reducere (pret NCP), de la depozitele FLP, prin telefon verde sau online, este permisă numai persoanelor care semnează un formular de înscriere în FLP.

ÎNSCRIEREA ESTE GRATUITĂ!

Informatii suplimentare

 1. Persoanele primesc la înscriere un cod de identificare (un ID), în baza căruia pot oricând cumpăra produse, din orice depozit din România sau din cele 145 de tări ale lumii unde functionează Forever Living Products.                                
 2. O înscriere devine activă în momentul înregistrării la companie a primei comenzi de produse (la pret de NC). PENTRU ORICE DISTRIBUITOR FLP (CLIENT ÎNSCRIS), O COMANDĂ ESTE ÎNTOTDEAUNA DE MINIM 50 EURO + TVA!
 3. O persoană înscrisă în FLP îsi va păstra această calitate pe tot parcursul vietii! NU EXISTĂ NICI O OBLIGATIE SUPLIMENTARĂ DE REÎNSCRIERE ORI DE REALIZARE ÎNTR-O ANUMITĂ PERIOADĂ A UNEI COMENZI !
 4. Persoana nou înscrisă (noul distribuitor) poate la rândul său să înscrie o altă persoană (o rudă, un prieten, un cunoscut etc.), primind de la Forever o bonificatie de 15%, procent calculat la pretul cel mai mare (de consumator) al produselor comandate de aceasta.

 PENTRU A PRIMI UN ID (a fi sponsorizat) VĂ PUTETI INSCRIE folosind unul din formularele de contact alaturate sau direct, utilizând link-urile de inscriere rapida din prima pagina. 

                    

      

Nume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Cumpar cu15% mai ieftin 
Ma intereseaza produsele: 
 

    B. Achizitia produselor cu 30% reducere, de la depozitele FLP, prin telefon verde ori online este permisă numai persoanelor înscrise care au cumpărat produse (cu 15% reducere) în valoare de 2 puncte de credit, prin comenzi efectuate în maxim două luni calendaristice consecutive. Conditia se îndeplineste o singură dată în viată!

 Vezi si pozitiile din Planul de Marketing!

Notă:

a. Cele 2 puncte de credit se pot atinge în două feluri:

 1. Făcând comenzi repetate, de minim 62 euro fiecare, în două luni consecutive. Fiecare produs are un număr de puncte de credit. De exemplu, un bidon de Aloe Vera Gel are 0,101 puncte. Deci, 20 de bidoane de Aloe Vera Gel au un punctaj total de peste 2 p.c. 

b. Un distribuitor care a atins nivelul de 2 puncte de credit (nivelul Assistant Supervizor), va avea întotdeauna încă o reducere de 5% (de la pretul de depozit) pentru fiecare comandă făcută pe numele său, respectiv de 15%+5% pentru o comandă efectuată de o persoană (nou înscrisă) sponsorizată de el!               

                      Pentru a vedea toate bonificatiile FLP, apasă aici !

DACĂ DORESTI SĂ ATINGI REPEDE ACEST NIVEL, PENTRU A PUTEA CUMPĂRA PRODUSE LA PRET DE DEPOZIT TOATĂ VIATA, COMPLETEAZĂ SI TRIMITE FORMULARUL DIN DREAPTA!

Veti primi asistenta necesara pentru a putea comanda produsele Forever Living Products, completind unul din formularele din aceasta pagina alegindu-l pe cel care vi se potriveste mai bine.

Nume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Vreau sa ating 2 p.c.
 
Comentarii 
 

          C. În situatia în care nu doriti să vă înscrieti în Forever, ci să rămâneti doar un consumator ocazional, veti cumpăra produsele la „pret de consumator”, adică la pretul cel mai mare.

    ÎN ACEST CAZ PUTETI SĂ NE CONTACTATI TELEFONIC ORI SĂ COMPLETATI FORMULARUL DE CONTACT DIN DREAPTA!

Veti primi asistenta necesara pentru a putea comanda produsele Forever Living Products, completind unul din formularele din aceasta pagina alegindu-l pe cel care vi se potriveste mai bine.

 

Nume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Cumpar produse 
Ce produse doresc: 
 


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

8-10 Aprilie 2021

Global Rally

 • Trei zile de informatii diverse, experiente digitale unice, participare activa, surprize.
 • Locul desfăsurării: 
  Acasa
  (online)

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.

aloe-flp.ro