Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

                                             CUMPARAREA PRODUSELOR FLP                                                  

Pentru a putea procura produsele Forever, alegeti una din urmatoarele posibilitati:

     A. Achizitia produselor cu 5% reducere (pret NCP), de la depozitele FLP, prin telefon verde sau online, este permisa numai persoanelor care semneaza un formular de inscriere in FLP.

INSCRIEREA ESTE GRATUITA!

Informatii suplimentare

 1. Persoanele primesc la inscriere un cod de identificare (un ID), in baza caruia pot oricand cumpara produse, din orice depozit din Romania sau din cele 145 de tari ale lumii unde functioneaza Forever Living Products.                                
 2. O inscriere devine activa in momentul inregistrarii la companie a primei comenzi de produse (la pret de NC). PENTRU ORICE DISTRIBUITOR FLP (CLIENT INSCRIS), O COMANDA ESTE INTOTDEAUNA DE MINIM 50 EURO + TVA!
 3. O persoana inscrisa in FLP isi va pastra aceasta calitate pe tot parcursul vietii! NU EXISTA NICI O OBLIGATIE SUPLIMENTARA DE REINSCRIERE ORI DE REALIZARE INTR-O ANUMITA PERIOADA A UNEI COMENZI !
 4. Persoana nou inscrisa (noul distribuitor) poate la randul sau sa inscrie o alta persoana (o ruda, un prieten, un cunoscut etc.), primind de la Forever o bonificatie de 15%, procent calculat la pretul cel mai mare (de consumator) al produselor comandate de aceasta.

 PENTRU A PRIMI UN ID (a fi sponsorizat) VA PUTETI INSCRIE folosind unul din formularele de contact alaturate sau direct, utilizand link-urile de inscriere rapida din prima pagina. 

                    

      

Nume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Cumpar cu 5% mai ieftin 
Ma intereseaza produsele: 
 

    B. Achizitia produselor cu 30% reducere, de la depozitele FLP, prin telefon verde ori online este permisa numai persoanelor inscrise care au cumparat produse (cu 15% reducere) in valoare de 2 puncte de credit, prin comenzi efectuate in maxim doua luni calendaristice consecutive. Conditia se indeplineste o singura data in viata!

 Vezi si pozitiile din Planul de Marketing!

Nota:

a. Cele 2 puncte de credit se pot atinge in doua feluri:

 1. Facand comenzi repetate, de minim 62 euro fiecare, in doua luni consecutive. Fiecare produs are un numar de puncte de credit. De exemplu, un bidon de Aloe Vera Gel are 0,101 puncte. Deci, 20 de bidoane de Aloe Vera Gel au un punctaj total de peste 2 p.c. 
 2. Cumparand pachetul de start rapid „Touch of Forever”, care are 2 pc. Avantajul= o reducere de „en gros” de aprox. 87 de euro! Vezi ce produse contine pachetul „Touch of Forever”.

b. Un distribuitor care a atins nivelul de 2 puncte de credit (nivelul Assistant Supervizor), va avea intotdeauna inca o reducere de 5% (de la pretul de depozit) pentru fiecare comanda facuta pe numele sau, respectiv de 15%+5% pentru o comanda efectuata de o persoana (nou inscrisa) sponsorizata de el!               

                      Pentru a vedea toate bonificatiile FLP, apasa aici !

DACA DORESTI SA ATINGI REPEDE ACEST NIVEL, PENTRU A PUTEA CUMPARA PRODUSE LA PRET DE DEPOZIT TOATA VIATA, COMPLETEAZA SI TRIMITE FORMULARUL DIN DREAPTA!

Veti primi asistenta necesara pentru a putea comanda produsele Forever Living Products, completind unul din formularele din aceasta pagina alegindu-l pe cel care vi se potriveste mai bine.

Nume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Vreau sa ating 2 p.c.
 
Comentarii 
 

          C. In situatia in care nu doriti sa va inscrieti in Forever, ci sa ramaneti doar un consumator ocazional, veti cumpara produsele la „pret de consumator”, adica la pretul cel mai mare.

    IN ACEST CAZ PUTETI SA NE CONTACTATI TELEFONIC ORI SA COMPLETATI FORMULARUL DE CONTACT DIN DREAPTA!

Veti primi asistenta necesara pentru a putea comanda produsele Forever Living Products, completind unul din formularele din aceasta pagina alegindu-l pe cel care vi se potriveste mai bine.

 

Nume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Cumpar produse 
Ce produse doresc: 
 


Inscriere rapida
Clic aici!


 PREZENTARI VIDEO  

Pagina noastra pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

18 Februarie 2023

Succes Day

 • Seminar SC Forever Living Romania SRL
 • Locul desfasurarii: 
  Brasov, Sala Dacia,
  Hotel Lux Divina

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturala; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creeaza dependenta; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania, notificate de Institutul de Sanatate Publica.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.