Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

CE ESTE O AFACERE DE NETWORK MARKETING ?

 Chiar dacă par a fi teorie plictisitoare, citeste, totusi, următoarele rânduri !           

       

Atunci când au în vedere o activitate în care se vând diferite produse, cei mai multi oameni se gândesc la vanzarea lor cu amănunutul. Prea putini se gândesc la crearea unei retele comerciale, respectiv a unui sistem de vânzare. Există, totusi, o multime de firme care vând diferite produse, de cele mai mult ori banale (apă, răcoritoare, hamburgeri, de exemplu), dar cunosc un enorm succes tocmai datorită sistemului si retelei uriase de distributie pe care au dezvoltat-o în timp. Prin urmare, dacă vrem cu adevărat să ne schimbăm radical viata, atunci trebuie să întelegem puterea network-ului si să învătăm cum se construieste o retea comercială performantă. Pentru aceasta ar trebui să urmăm neapărat o scoală (teoretică) de afaceri? Nici vorbă! Pentru a ajunge sa faci afaceri nu trebuie să mergi neapărat la facultate. Câti mari oameni de afaceri nu au făcut facultate! Oricum, eu lucrez în învătământul superior si stiu că la nici o facultate, cel putin din Romania, nu te învată cineva cum să-ti faci propria afacere. Te învată, cel mult, cum să fii un bun angajat, un lucrător performant! Altfel spus, scoala ne învată cum să contribuim la dezvoltarea afacerii altcuiva, cum să contribuim mai bine, în schimbul unui salariu, la bogătia si fericirea altora! Nu sunteti de acord cu această afirmatie? Atunci nu vă duceti o lună la serviciu si vedeti cu adevărat a cui este afacerea, respectiv cine este si cine nu este fericit!

    O afacere de Network Marketing nu mai este astăzi confundată cu o schemă de îmbogătire rapidă, adică nu este potrivită pentru persoanele lacome, dornice să se îmbogătească nemeritat peste noapte. „In ziua de azi, corporatii prospere precum CitiGroup, MCI si IBM isi desfac serviciile prin intermediul vanzarilor multi nivel (MLM sau NM). Aceasta strategie puternică de business a devenit o trăsătura importantă a economiei secolului XXI.” Network-marketing-ul este perfect pentru cei cărora le place să-i ajute pe ceilalti. Altfel spus, unicul mod să ajungi aici la foarte multi bani este acela de a-i ajuta pe altii să atingă acelasi obiectiv. Adică, succesul cuiva nu se poate atinge aici fără succesul celor din jurul său! Tocmai de aceea se spune că network-marketing-ul modern reprezintă cea mai democratică formă de afaceri din lume! 

  Iată elementele de fond care ne ghidează cum să alegem o companie de Network Marketing bună:

 • Compania de Network Marketing trebuie să aibă o vehime de cel putin 5 ani, adică a trecut testul dezvoltării si al pietei, eventual si pe acela al pietei internationale;
 • Compania de N.M. să distribuie produse de înaltă calitate, certificate de diferite foruri neutre;
 • Compania de N.M. să distribuie produse consumabile, de bază, care să răspundă unei nevoi umane inepuizabile;
 • Compania să aibă un plan de afaceri foarte bun! Un plan de afaceri foarte bun înseamnă :  a). Un sistem onest, ce recompensează munca si nu pe aceia care pot ajunge, printr-un concurs de împrejurări, pe o treaptă superioară în planul de marketing, adică blochează accesul la câstig fără muncă!  b). Planul de marketing să fie stabil: să nu se schimbe în timp, dar si să aibă prevederi care să garanteze mentinerea pozitiei atinse de un distribuitor.
 • Compania de Network Marketing să aibă o viată internă specifică: activităti de dezvoltare personală, recunoastere natională si internatională, excursii, câstiguri suplimentare, programe de masină etc
 • Compania să aibă o devoltare internatională evidentiată!

     Tot mai multi oameni consideră astăzi că Forever Living Products este cea mai bună oportunitate din lume, cea mai bună scoală practică de afaceri în care, în acelasi timp, înveti cum să-ti dezvolti o retea de marketing, dar si câstigi din ce în ce mult! Dacă nu ar fi asa, atunci astăzi nu ar fi în Forever peste 10 milioane de distribuitori, din care peste 400 de mii numai în Romania!

         Noi suntem deschisi la oricine doreste si este dispus să învete si să se dezvolte, astfel încât, actionând cu determinare si perseverentă, să ajungă să-si implinească toate visele sale!

                                                           Te asteptăm si pe tine alături de noi!

 


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

16 Februarie 2019

Succes Day

 • informatii diverse, recunoasteri, muzică, surprize.
 • Locul desfăsurării: 
  Brasov (Lux Divina)
  ora 10:00

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

publicitate online, web design si promovare pe internet Servicii promovare site gratuiteActive Search ResultsDirector RomanescAnunturi gratuite - Roportal