Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

CINE SUNTEM NOI?

         Florin si Leonora Baciu, o familie si o echipa armonioasa atit in viata personala cit si in afacerea Forever Living Products. Am debutat in 1999 devenind in 2002 Forever Business Owner (FBO) - Seniori Manageri. 

        Initial am folosit produsele Forever Living Products atit pentru vindecarea diferitelor afectiuni cit si pentru imbunatatirea calitatii vietii. Pentru ca acestea si-au confirmat valoarea am inceput sa le recomandam prietenilor si cunoscutilor formind astfel o echipa care in timp a devenit a doua familie. Am dezvoltat astfel o afacere proprie, flexibila cistigind in acest fel independenta financiara, mai mult timp liber cit si posibilitatea de a cunoaste oameni noi. Am vazut cum visele noastre au devenit realitate. Am inceput sa calatorim si sa ne bucuram de confortul unei vieti decente.

         Daca sunteti interesat de mentinerea sanatatii si a frumusetii dumneavoastra - implicit de folosirea produselor Forever Living Products, cit si in cazul in care doriti sa beneficiati de oportunitatea pe care v-o ofera afacerea Forever Living Products va stam la dispozitie cu informatii detaliate.

  

                            AFLATI MAI MULTE DESPRE LUMEA FOREVER ---->  

                                                   


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

8-10 Aprilie 2021

Global Rally

  • Trei zile de informatii diverse, experiente digitale unice, participare activa, surprize.
  • Locul desfăsurării: 
    Acasa
    (online)

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.

aloe-flp.ro