Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

FOREVER ALOE 2GO

    Băutură nutritivă din Aloe Vera Forever deliciosă, un puternic antioxidant, imunostimulator si energizant de ultimă generatie.

 

 

FOREVER ALOE 2GO

cod 270

informatii complete despre comenzi

FORMULAR CONTACT:

Nume si prenume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Comentarii/2Go: 
 

 

   Această băutură Forever delicioasă combină tot ce este mai valoros în Aloe Vera Gel si Forever Pomesteen Power. Reprezintă o băutură convenabil ambalată, oricând la îndemână. Forever Aloe2Go poate fi consumat oriunde si oricând: la birou, la drum sau în masinăa. Luati un plic, rupeti-l în locul indicat si vă veti bucura de beneficiile celor două băuturi nutritive. Este o bătură nutritivă Forever Living Products de exceptie, cu putere mare antioxidantă, imunostimulatoare,  mineralizantă si vitaminizantă!

    Pachetul contine 30 plicuri a 88,7 ml fiecare.  Plicurile nu se vând individual! Cantitate: 30 plicuri

    Se agită puternic înainte de folosire. Plicul se consumă pe parcusrul unei zile, înainte de masă cu 30 de minute. Pentru rezultate optime, se pot adăuga alte produse Aloe Vera Forever!

  • Puncte de credit: 0,379 p.c.

 

 


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

8-10 Aprilie 2021

Global Rally

  • Trei zile de informatii diverse, experiente digitale unice, participare activa, surprize.
  • Locul desfăsurării: 
    Acasa
    (online)

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.

aloe-flp.ro