Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

Cod_270; T>

FOREVER ALOE 2GO

    Bautura nutritiva din Aloe Vera Forever deliciosa, un puternic antioxidant, imunostimulator si energizant de ultima generatie.

 

 

FOREVER ALOE 2GO

cod 270

informatii complete despre comenzi

FORMULAR CONTACT:

Nume si prenume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Comentarii/2Go: 
 

 

   Aceasta bautura Forever delicioasa combina tot ce este mai valoros în Aloe Vera Gel si Forever Pomesteen Power. Reprezinta o bautura convenabil ambalata, oricand la îndemana. Forever Aloe2Go poate fi consumat oriunde si oricand: la birou, la drum sau în masinaa. Luati un plic, rupeti-l în locul indicat si va veti bucura de beneficiile celor doua bauturi nutritive. Este o batura nutritiva Forever Living Products de exceptie, cu putere mare antioxidanta, imunostimulatoare,  mineralizanta si vitaminizanta!

    Pachetul contine 30 plicuri a 88,7 ml fiecare.  Plicurile nu se vand individual! Cantitate: 30 plicuri

    Se agita puternic înainte de folosire. Plicul se consuma pe parcusrul unei zile, înainte de masa cu 30 de minute. Pentru rezultate optime, se pot adauga alte produse Aloe Vera Forever!

 

 


Inscriere rapida
Clic aici!


 PREZENTARI VIDEO  

Pagina noastra pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

10 Septembrie 2022

Succes Day

  • Seminar SC Forever Living Romania SRL
  • Locul desfasurarii: 
    Brasov, Sala Dacia,
    Hotel Lux Divina

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.

aloe-flp.ro