Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

FOREVER Argi+ Packet Pouch

L-arginină cu un complex de vitamine, de la Aloe Vera FLP, pentru sănătatea sistemului cardiovascular, cresterea imunitătii, masei musculare, functiei sexuale masculine...

Argi+ Packet Pouch

L-arginină + complex de vitamine

cod 473

 

Nume si prenume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Comentarii/Argi+: 
 

   

Argi+ Packet Pouch

 

 L-Arginina este un aminoacid esential atât de puternic, încât oamenii de stiintă l-au numit „molecula miracol”.  Lipsa argininei în corp se manifestă prin boli cardiovasculare, constipatie, steatoză hepatică, degenerescentă a ficatului, eruptii cutanate etc. Întrucât nu este produsă în organism, ea trebuie să fie obtinută din alimentatia bogată în proteine (orez integral, faină de ovăz, ciocolată, nuci, stafide, susan, carne) sau prin administrarea de suplimente nutritive. Organismul nostru converteste L-Arginina în oxid nitric, o moleculă ce ajută vasele de sânge să se relaxeze si să se dilate, asigurând asfel o mai bună circulatie sanguină. Arginina este indispensabilă pentru sinteza si fabricarea hormonului de crestere de către glanda pituitară (hipofiză). De asemenea, acest aminoacid este foarte important în cresterea fertilitătii masculine. Dintre multiplele beneficii pentru organism ale aportului de L-Arginină enumerăm:

 • menține tensiunea arterială la valori normale;
 • îmbunătăteste sănătatea generală a aparatului cardiovascular;
 • îmbunătăteste functia imunitară;
 • ameliorarea abilitătii cognitive 
 • contribuie la cresterea masei musculare;
 • creste nivelul de energie;
 • are rol în cresterea si refacerea oaselor si a tesuturilor;
 • îmbunătăteste functia sexuală masculină;
 • spijină o bună digestie;
 • îmbunătăteste metabolismul grăsimilor si al glucozei;
 • creste productia de hormoni anti-îmbătrânire.

    Forever Argi+, realizat de Forever Living Products, este un supliment nutritiv obtinut numai din ingrediente naturale de calitate, care, în afară de l-arginină, mai contine extract de fructe de rodie (binecunoscută pentru puternicele sale proprietăți antioxidante), extract de vin rosu (pentru a menține colesterolul la un nivel normal în organism), extract de coajă de struguri si de fructe de pădure (pentru sănătatea sistemului cardiovascular și sprijinirea funcției imunitare a organismului). Împreună, toate aceste ingrediente creează un supliment alimentar de ultimă generație care favorizează o mai bună sănătate a întregului organism. Doar o măsură de ARGI+ amestecată cu apă sau băutura ta favorită pe bază de Aloe Vera FLP va îmbunătăți performanța fiecărui sistem din organism

- Doza zilnică: un plic (care contine 5 grame de l-arginină + 5 grame complex vitaminic); - Argi+ Packet Pouch contine 30 de plicuri a cite 10g.

 • Puncte de credit: 0,303 p.c.


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

8-10 Aprilie 2021

Global Rally

 • Trei zile de informatii diverse, experiente digitale unice, participare activa, surprize.
 • Locul desfăsurării: 
  Acasa
  (online)

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.

aloe-flp.ro