Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

Cod_473; T>

FOREVER Argi+ Packet Pouch

L-arginina cu un complex de vitamine, de la Aloe Vera FLP, pentru sanatatea sistemului cardiovascular, cresterea imunitatii, masei musculare, functiei sexuale masculine...

Argi+ Packet Pouch

L-arginina + complex de vitamine

cod 473

 

Nume si prenume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Comentarii/Argi+: 
 

   

Argi+ Packet Pouch

 

 L-Arginina este un aminoacid esential atat de puternic, încat oamenii de stiinta l-au numit „molecula miracol”.  Lipsa argininei în corp se manifesta prin boli cardiovasculare, constipatie, steatoza hepatica, degenerescenta a ficatului, eruptii cutanate etc. Intrucat nu este produsa în organism, ea trebuie sa fie obtinuta din alimentatia bogata în proteine (orez integral, faina de ovaz, ciocolata, nuci, stafide, susan, carne) sau prin administrarea de suplimente nutritive. Organismul nostru converteste L-Arginina în oxid nitric, o molecula ce ajuta vasele de sange sa se relaxeze si sa se dilate, asigurand asfel o mai buna circulatie sanguina. Arginina este indispensabila pentru sinteza si fabricarea hormonului de crestere de catre glanda pituitara (hipofiza). De asemenea, acest aminoacid este foarte important în cresterea fertilitatii masculine. Dintre multiplele beneficii pentru organism ale aportului de L-Arginina enumeram:

 • menține tensiunea arteriala la valori normale;
 • îmbunatateste sanatatea generala a aparatului cardiovascular;
 • îmbunatateste functia imunitara;
 • ameliorarea abilitatii cognitive 
 • contribuie la cresterea masei musculare;
 • creste nivelul de energie;
 • are rol în cresterea si refacerea oaselor si a tesuturilor;
 • îmbunatateste functia sexuala masculina;
 • spijina o buna digestie;
 • îmbunatateste metabolismul grasimilor si al glucozei;
 • creste productia de hormoni anti-îmbatranire.

    Forever Argi+, realizat de Forever Living Products, este un supliment nutritiv obtinut numai din ingrediente naturale de calitate, care, în afara de l-arginina, mai contine extract de fructe de rodie (binecunoscuta pentru puternicele sale proprietați antioxidante), extract de vin rosu (pentru a menține colesterolul la un nivel normal în organism), extract de coaja de struguri si de fructe de padure (pentru sanatatea sistemului cardiovascular și sprijinirea funcției imunitare a organismului). Impreuna, toate aceste ingrediente creeaza un supliment alimentar de ultima generație care favorizeaza o mai buna sanatate a întregului organism. Doar o masura de ARGI+ amestecata cu apa sau bautura ta favorita pe baza de Aloe Vera FLP va îmbunatați performanța fiecarui sistem din organism

- Doza zilnica: un plic (care contine 5 grame de l-arginina + 5 grame complex vitaminic); - Argi+ Packet Pouch contine 30 de plicuri a cite 10g.


Inscriere rapida
Clic aici!


 PREZENTARI VIDEO  

Pagina noastra pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

10 Septembrie 2022

Succes Day

 • Seminar SC Forever Living Romania SRL
 • Locul desfasurarii: 
  Brasov, Sala Dacia,
  Hotel Lux Divina

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.

aloe-flp.ro