Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

Forever Daily™

Vitamine și minerale cu Complexul AOS™, de la Forever Living Products

  Forever Daily™

 

Forever Daily™

Cod. 439informatii complete despre comenzi

 

FORMULAR CONTACT:

Nume si prenume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Comentarii / ForeverDaily: 
 

     Forever Daily™ este un sistem revoluționar de livrare a nutrienților, conceput în combinație cu complexul AOS™ de oligozaharide din aloe, brevetat Forever Living. Forever Daily™ cu AOS furnizează un amestec perfect echilibrat de 50 de nutrienți, inclusiv vitamine și minerale esențiale, oferind o absorbție mult mai eficientă și, în ceea ce privește mineralele, țintind specific sistemele organismului. În plus, programul nutrițional complet Forever Daily furnizează cantități optime de fitonutrienți naturali importanți, bioflavonoide, antioxidanți de ultimă generație, obținuți pe baza tehnologiei moleculare, precum și un amestec brevetat de fructe și legume, pentru a se asigura că organismul nostru primește toți micro și macronutrienții esențiali și semi-esențiali de care are nevoie pentru o stare cât mai bună de sănătate. Această formulă unică a fost concepută pentru a ne hrăni și proteja organismul prin completarea carențelor nutriționale din dieta zilnică, ajutându-ne să ne bucurăm de vitalitate și o stare optimă de sănătate. Pe lîngă complexul AOS™, Forever Daily™ mai conține și amestecul brevetat Forever FVX20 ce are în componență 20 de legume și fructe dupa cum urmeaza: pulbere obținută din Mere (Malus domestica), Sfeclă-roșie (Beta vulgaris), Ardei cayenne (Capsicum frutescens), Tomate (Lycopersicon esculentum), Căpșune (Fragaria ananassa), Afine americane (Vaccinium macrocarpon), extract din pulbere de Acerola (Malpighia glabra), Conopidă (Brassica oleracea var. capitata), Spanac (Spinacia Oleracea), Ceapă (Allium cepa), Mangostan (Garcinia mangostana), Acai (Euterpe oleracea), Mure (Rubus fruticosus), Rodii (Punica granatum), Afine-negre (Vaccinium corymbosum), Broccoli (Brassica oleracea var.italica), Varză (Brassica oleracea var. acephala), Morcovi (Daucus carota var. sativus), Dovleac (Cucurbita pepo), Struguri (Vitis vinifera).   

 Continut: 60 tablete; Administrare: 2 tablete/zi;

  • Puncte de credit: 0,080 p.c.

Forever Daily Informatii nutritive


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

8-10 Aprilie 2021

Global Rally

  • Trei zile de informatii diverse, experiente digitale unice, participare activa, surprize.
  • Locul desfăsurării: 
    Acasa
    (online)

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.

aloe-flp.ro