Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

Forever Fiber™

Amestec brevetat de fibre, de la Forever Living Products

Forever Fiber™

 

Forever Fiber™

Cod. 464


informatii complete despre comenzi

 

FORMULAR CONTACT:

Nume si prenume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Comentarii / ForeverFiber: 
 

     Forever Fiber™ conține un amestec brevetat de patru tipuri de fibre (gumă de acacia, fibre solubile din porumb, dextrină solubilă din porumb, fructo-oligozaharide) și este o modalitate ușoară de a crește aportul de fibre din dietă, prin amestecarea lor în alimentele pe care le consumăm sau mixarea lor cu Forever Aloe Vera Gel sau altă băutură ori chiar dizolvarea lor rapidă în sticla cu apă atunci când suntem pe fugă.
Deși majoritatea asociază consumul de fibre cu funcția digestivă, lucru foarte adevărat, de altfel, fibrele au multe alte beneficii pentru întregul organism. Administrat între mese, Forever Fiber™ ajută la menținerea senzației de sațietate, controlând astfel apetitul și pofta de dulce, precum și aportul caloric. Contribuind, de asemenea, la menținerea unui nivel normal de zahăr în sânge și la încetinirea absorbției macronutrienților din alimente, fibrele ajută și la reducerea senzației de oboseală de după masă.
S-a demonstrat că fibrele susțin și funcția cardiovasculară și, desigur, având în vedere că oamenii de știință recunosc că 70-80% din funcția imunitară se află la nivelul tractului digestiv, fibrele pot contribui, de asemenea, și la sănătatea sistemului imunitar, datorită beneficiilor lor asupra funcției digestive.
Cu Forever Fiber™ este mult mai ușor să sporești aportul de fibre din alimentație, datorită celor 5 grame de fibre solubile din fiecare plic. Această cantitate reprezintă echivalentul a 1 cană și jumătate de orez brun sau 2 felii de pâine integrală prăjit㠖 fără carbohidrați și fără calorii. Forever Fiber™ este o modalitate la îndemână de a spori aportul zilnic de fibre și de a optimiza starea de sănătate.
   

 Continut: 30 plicuri x 6.1g; Administrare: 1 plic/zi;

  • Puncte de credit: 0,090 p.c.

Forever Fiber Informatii nutritive


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

17 Noiembrie 2018

Succes Day

  • informatii diverse, recunoasteri, muzică, surprize.
  • Locul desfăsurării: 
    Brasov (Lux Divina)
    ora 10:00

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

publicitate online, web design si promovare pe internet Servicii promovare site gratuiteActive Search ResultsDirector RomanescAnunturi gratuite - Roportal