Forever Freedom- Aloe Vera si alte ingrediente naturale, pentru sanatatea articulatiilor! Forever Freedom. Bauturi nutritive. Produse Aloe Vera Forever
Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

FOREVER FREEDOM

Aloe Vera si alte ingrediente naturale: condroitină, glucozamină, MSM. Pentru mentinerea bunei functionari a articulatiilor!

    

 

FOREVER FREEDOM

COD 196

 

informatii complete despre comenzi

 

FORMULAR CONTACT:

Nume si prenume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Comentarii/freedom: 
 

     În formula produsului Forever, gelul stabilizat de Aloe Vera cu gust plăcut de portocală este combinat cu alte substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionări a articulatiilor. Am adăugat sulfat de glucozamină si sulfat de condroitină, două substante proprii organismului, care mentin mobilitatea si functionarea corespunzatoare a articulatiilor. Produsul mai contine vitamina C si MSM, o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritătii tesuturilor conjunctive si bunei functionări a articulatiilor. Sulfatul de glucozamină si cel de condroitină contribuie la păstrarea structurii si gradului de hidratare a cartilagiului, ce actionează ca un "tampon fată de socuri". De asemenea, ajută la păstrarea vâscozitatii adecvate a lichidului lubrefiant din articulatii, ceea ce permite glisarea liberă a unei suprafete deasupra alteia. Pe măsură ce organismul îmbătrâneste, scade capacitatea de a produce aceste substante necesare, ceea ce duce la uzura articulatiei. Produsul Forever asigură cantitătile recomandate de glucozamină (1500 mg), sulfat de condroitină (1200 mg), plus 750 mg MSM si 250 mg vitamina C, la o doză de 120 ml. În combinatie, sulfatul de glucozamina, sulfatul de condroitină, vitamina C si MSM constituie prima linie de apărare fată de deteriorare. La fel ca în alte produse Aloe Vera Forever, aceste substante nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformati Forever Freedom într-un mod practic si nutritiv de a începe ziua!

Compozitie: gel de Aloe Vera FLP stabilizat, sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, MSM, vitamina C, tocoferol (vitamina E naturală), antioxidanti, suc natural de portocală.

Beneficii: excelent în profilaxia bolii artrozice, suprasolicitare osoasă, sportivi, muncă fizică grea.

Continut: flacon 1litru;

Mod de folosire: A se agita înainte de folosire. Se vor consuma zilnic 80-120 de ml. Se beau zilnic minim 1,5 l apă! După desigilare, flaconul se păstrează la frigider!

  • Puncte de credit: 0,138 p.c.


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

16 Februarie 2019

Succes Day

  • informatii diverse, recunoasteri, muzică, surprize.
  • Locul desfăsurării: 
    Brasov (Lux Divina)
    ora 10:00

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

publicitate online, web design si promovare pe internet Servicii promovare site gratuiteActive Search ResultsDirector RomanescAnunturi gratuite - Roportal