Forever Freedom- Aloe Vera si alte ingrediente naturale, pentru sanatatea articulatiilor! Forever Freedom. Bauturi nutritive. Produse Aloe Vera Forever
Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

FOREVER FREEDOM

Aloe Vera si alte ingrediente naturale: condroitina, glucozamina, MSM. Pentru mentinerea bunei functionari a articulatiilor!

    

 

FOREVER FREEDOM

COD 196

 

informatii complete despre comenzi

 

FORMULAR CONTACT:

Nume si prenume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Comentarii/freedom: 
 

     In formula produsului Forever, gelul stabilizat de Aloe Vera cu gust placut de portocala este combinat cu alte substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor. Am adaugat sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina, doua substante proprii organismului, care mentin mobilitatea si functionarea corespunzatoare a articulatiilor. Produsul mai contine vitamina C si MSM, o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si bunei functionari a articulatiilor. Sulfatul de glucozamina si cel de condroitina contribuie la pastrarea structurii si gradului de hidratare a cartilagiului, ce actioneaza ca un "tampon fata de socuri". De asemenea, ajuta la pastrarea vascozitatii adecvate a lichidului lubrefiant din articulatii, ceea ce permite glisarea libera a unei suprafete deasupra alteia. Pe masura ce organismul imbatraneste, scade capacitatea de a produce aceste substante necesare, ceea ce duce la uzura articulatiei. Produsul Forever asigura cantitatile recomandate de glucozamina (1500 mg), sulfat de condroitina (1200 mg), plus 750 mg MSM si 250 mg vitamina C, la o doza de 120 ml. In combinatie, sulfatul de glucozamina, sulfatul de condroitina, vitamina C si MSM constituie prima linie de aparare fata de deteriorare. La fel ca in alte produse Aloe Vera Forever, aceste substante nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformati Forever Freedom intr-un mod practic si nutritiv de a incepe ziua!

Compozitie: gel de Aloe Vera FLP stabilizat, sulfat de glucozamina, sulfat de condroitina, MSM, vitamina C, tocoferol (vitamina E naturala), antioxidanti, suc natural de portocala.

Beneficii: excelent in profilaxia bolii artrozice, suprasolicitare osoasa, sportivi, munca fizica grea.

Continut: flacon 1litru;

Mod de folosire: A se agita inainte de folosire. Se vor consuma zilnic 80-120 de ml. Se beau zilnic minim 1,5 l apa! Dupa desigilare, flaconul se pastreaza la frigider!

  • Puncte de credit: 0,138 p.c.


Inscriere rapida
Clic aici!


 PREZENTARI VIDEO  

Pagina noastra pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

10 Septembrie 2022

Succes Day

  • Seminar SC Forever Living Romania SRL
  • Locul desfasurarii: 
    Brasov, Sala Dacia,
    Hotel Lux Divina

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturala; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creeaza dependenta; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania, notificate de Institutul de Sanatate Publica.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.