Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

FOREVER FREEDOM 2GO

Gel de Aloe Vera Forever, condroitină, glucozamină, MSM si suc de rodie, bogat în vitamina C si alti antioxidanti, pentru mobilitatea articulatiilor!

FOREVER FREEDOM 2 GO

cod 306

 

Nume si prenume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Comentarii/freedom2go: 
 

.     Această băutură delicioasă aduce toate beneficiile binecunoscutului Forever Freedom si ceva în plus! Ea contine gel de Aloe Vera FLP, bogat în substante nutritive, sulfat de glucozamină si sulfat de condroitină, două substante care mentin sănătatea si mobilitatea articulatiilor, metil-sulfonil-metan (MSM- acea formă de sulf biodisponibilă) si suc de rodie, un adevărat tezaur de antioxidanti, ce surclasează vinul rosu, ceaiul verde si chiar afinele. Reprezintă o băutură convenabil ambalată, oricând la îndemână.  Glucozamina este produsă în organism si se regăseste, dar în cantităti mici, si în unele alimente. Odată cu înaintarea în vârstă, organismul nu mai are capacitatea de a sintetiza în mod natural această importantă substantă si de aceea folosirea unor suplimente de nutritie care să o contină este absolut necesară. Condroitina protejează si ea articulatiile, blocând actiunea enzimelor responsabile de distrugerea cartilajelor. MSM-ul este o substantă primară de sulf biodisponibil, care ajută la mentinerea tesutului conjunctiv si a articulatiilor. Forever Freedom2Go poate fi consumat oriunde si oricând: la birou, la drum sau în masină.  Luati un plic, rupeti-l în locul indicat si vă veti bucura de beneficiile celor două băuturi nutritive!

Contine: Gel de Aloe Vera Forever, sulfat de glocozamină, sulfat de condroitină de origine naturală, extrase din creveti, crabi si homari, MSM si suc concentrat de rodie. 

  Pentru a ne mentine întregul sistem osteo-articular sănătos, indiferent de vârstă, Freedom2Go se poate asocia cu Forever Nature-Min, Forever Calcium, Forever Active Ha, dar si cu alte produse Aloe Vera Forever!

Pachetul contine 30 plicuri a 88,7 ml fiecare. Plicurile nu se vând individual.

  • Puncte de credit: 0,455 p.c.


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

8-10 Aprilie 2021

Global Rally

  • Trei zile de informatii diverse, experiente digitale unice, participare activa, surprize.
  • Locul desfăsurării: 
    Acasa
    (online)

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.

aloe-flp.ro