Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

FOREVER IMMUBLEND

Combinatie de nutrienti cu mare putere antioxidativă, cu rol special în sprijinirea functiilor sistemului imunitar!

FOREVER IMMUBLEND

COD 355

Forever ImmuBlend™ este conceput pentru a sprijini functionarea sistemului imunitar, prin abordarea tuturor aspectelor sale, de la prima linie de apărare la ultima. Fiecare ingredient din amestecul propus de Forever este special ales pentru rolul său esențial pe care îl joacă în susținerea funcției sistemului imunitar. Produsul face ca sistemul biologic de apărare a organismului nostru să funcționeze la performanțe de vârf, ferindu-ne de griji.

 • Lactoferina - este o proteină extrasă din lapte, datorită proprietătilor sale probiotice si de stimulare a sistemului imunitar, Lactoferina susține producerea de celule imunitare și ajută la menținerea nivelului optim de bacterii benefice în intestine.
 • Maitake si Shiitake - folosite de peste 3000 ani in China si Japonia ajută la producerea de celule cu rol în sistemul imunitar. Cercetările au arătat că acestea contin compusi si nutrienti ce nu se regăsesc în alte plante.
 • Vitamina D - se regăseste în mod natural în foarte putine alimente, precum uleiul din ficat de cod, ficatul de vacă si sardinele. Vitamina D sporeste absortia calciului, întăreste celulele sistemului imunitar, ajută dezvoltarea celulelor sănătoase si la buna functionare a sistemului cardiovascular.
 • Vitamina C - luptă împotriva radicalilor liberi, are un rol deosebit în absobția fierului din legume si fructe si protejează celulele împotriva cefectelor nocive ale radicalilor liberi.
 • Zincul - luptă impotriva radicalilor liberi și susține producerea mai rapidă de celule imunitare.
 • Fructooligozaharide - sunt binecunoscute de ani de zile în Japonia, unde proprietătile lor probiotice, de sprijinire a dezvoltării bacteriilor bune, au fost recunoscute rapid de guvernul nipon. Fructooligozaharidele sporesc absortia calciului la nivelul intestinului gros. Extrase din fructe si legume, precum jicama, rosii, cicoare si praz, fructooligozaharidele stimulează în mod natural sistemul imunitar.

    Forever ImmuBlend, împreună cu o formă de gel din Aloe vera si alte produse Aloe vera Forever, constituie astăzi combinatia de cea mai mare valoare existentă pe piata mondială în scopul păstrării si consolidării sistemului nostru imunitar!

2 tablete/zi de Forever ImmuBlend te ajută să te mentii în formă maximă!

 • Puncte de credit: 0,093 p.c.

 

MĂ INTERESEAZĂ ACEST PRODUS!

 


Inscriere rapida
Clic aici!


 PREZENTARI VIDEO  

Pagina noastra pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

18 Februarie 2023

Succes Day

 • Seminar SC Forever Living Romania SRL
 • Locul desfasurarii: 
  Brasov, Sala Dacia,
  Hotel Lux Divina

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturala; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creeaza dependenta; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania, notificate de Institutul de Sanatate Publica.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.