Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

         FOREVER KIDS

Multivitamine si minerale pentru copii, din surse exclusiv naturale, fără zahăr, aspartam, coloranti si conservanti chimici.

 

FOREVER KIDS

cod 354

 

informatii complete despre comenzi

 

FORMULAR CONTACT:

Nume si prenume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Comentarii/kids: 
 

        Dati copiilor vostri substantele nutritive de care au nevoie zilnic, prin Forever Kids Chewable Multivitamins! Aceste multivitamine Forever amuzante si delicioase asigură atât adolescentilor, cât si copiilor în crestere (peste doi ani), necesarul de vitamine si minerale vitale, substante nutritive vegetale, care, poate, le lipsesc. Substantele nutritive vegetale se găsesc în legume si fructe. Noile tehnici de prelucrare ne permit să emulsionăm, sa deshidratam si să uscăm prin liofilizare fructe si legume proaspete pentru a proteja valoroasele substante nutritive, vitaminele, substantele minerale si enzimele necesare organismului. Rezultatul obtinut este o multivitamină cu gust delicios, masticabilă, amuzantă, o completare a seriei de suplimente nutritive si produse Aloe Vera Forever (FLP). Nu contine zahăr, aspartam, coloranti sau conservanti sintetici, iar nutritivele vegetale de bază sunt extrase din produse nutritive cum ar fi morcovii, acerola, brocoli, spanacul, varza, merele, afinele, tomatele si citricele. Veti fi încântati de gustul natural de portocală si struguri si veti fi cuprinsi de liniste sufletească!  Continut: 120 tablete; Administrare: 6 tablete/zi   (ideală este asocierea cu o formă de gel din Aloe Vera FLP!);

  Beneficii: tonic, remineralizant, factor de crestere, antianemic, antiscorbutic, întăreste imunitatea naturală, cicatrizant gastric si intestinal.

  • Puncte de credit: 0,060 p.c.


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

16 Februarie 2019

Succes Day

  • informatii diverse, recunoasteri, muzică, surprize.
  • Locul desfăsurării: 
    Brasov (Lux Divina)
    ora 10:00

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

publicitate online, web design si promovare pe internet Servicii promovare site gratuiteActive Search ResultsDirector RomanescAnunturi gratuite - Roportal