Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

GHIDUL MINERALELOR NECESARE

                                                             Avem într-adevăr nevoie de minerale?

      Mineralele sunt ingrediente invizibile, care joacă un rol vital în aproape toate reactiile care au loc la nivelul miliardelor de celule ale corpului nostru. Functia lor este în special aceea de a activa enzimele, de a activa reactiile chimice din organism, de a construi si mentine o bună structură osoasă si de a sustine functiile creierului. Întrucât corpul nostru nu poate să fabrice mineralele, atunci ele trebuie să fie obtinute din alimentatie. Problema începe tocmai aici! Aceasta pentru că solul contine concentratii tot mai mici minerale esentiale, iar cele care există sunt puternic afectate de poluare. 
 • Un studiu efectuat în Canada a demonstrat că în ultimii 50 de ani alimentele au cunoscut o puternică reducere a nutrientilor pe care îi contin, in special seleniu, calciu, fier, precum si alte minerale!
 • Un  alt studiu realizat de Departamentul American pentru Agricultură demonstrează că un număr important de americani nu mai pot obtine cantitatea suficientă de minerale, alimentele continând cantităti prea mici de calciu, magneziu, zinc, fier, cupru, mangan.

     Aceasta înseamnă că desi aveti o alimentatie bogată în fructe proaspete, legume si carne, sănătatea voastră riscă permanent să aibă una sau mai multe deficiente vitaminice si de minerale. O carentă de minereale poate să fie chiar mai periculoasă pentru organism decât lipsa vitaminelor. De ce? Pentru că mineralele sunt acelea care intră în procesul de functionare imediată, fundamentală si vitală a organismului. De exemplu, fără mineralele apar rapid tulburările cardiace, disfunctiile hormonale, depresia etc. Întrucât nivelul aportului de minerale din alimentatie este deficitar, specialistii recomandă introducerea în dieta zilnică a unor suplimente nutritive care să contină o gamă largă de minerale. Trebuie să stim câteva lucruri esentiale pentru a alege să consumăm cele mai bune minerale: 1). Alegti un complex de minerale si nu un supliment care să contină doar 1-2 tipuri. (Atentie! Multe companii producătoare amestecă diferite minerale, fără a tine seama de anumite proportii, fără să precizeze sursa, modul de fabricatie).) De asemenea, si mai bine ar fi dacă, odată cu acest complex de minerale, se asociază si un supliment bogat în vitamine si alti nutrienti importanti pentru organism. 2).Alegeti mineralele cu cea mai mare capacitate de a fi absorbite de organism (adică bio-disponibilitate mare)! Cel mai bine se absorb mineralele chelate (adică mineralele legate de un aminoacid) -de circa 10 ori mai rapid decât cele nechelate. 3).Consumati minerale obtinute din surse naturalenu prin sinteză industrială! Cele de origine bio-naturală sunt de cea mai bună calitate, pe ele organismul le metabolizează usor si nu au efecte sucundare! (de exemplu, un calciu sub o formă nepotrivită, poate genera calculi renali!) 

Mineralele necesare organismului sunt:

 • Calciul- cel mai răspândit mineral din organism (circa 1,2 kg). 99% din calciu se află în oase.
 • Fosforul- al doilea mineral ca pondere din corp (circa 0,6-0,7 kg). 90% din el se află în oase si dinti.

 • Magneziul- organismul contine circa 20-28 g de magneziu. Este foarte important pentru activarea tuturor sistemelor enzimatice din organism.

 • Zincul- este un component esential pentru circa 20 de enzime. Cea mai mare concentrare este în ochi, ficat, oase, prostată, păr etc. Este foarte important pentru sistemul imunitar!

 • Fierul- se găseste în fiecare celulă din organism, 75% găsindu-se în hematii (globulele rosii sau hemoglobina din sânge).

 • Cuprul- este implicat în multe procese metabolice si in sistemul imunitar

 • Cromul- este foarte important pentru activarea enzimelor implicate în metabolismul glucozei si sinteza proteinelor.

 • Seleniul- este un oligoelement esential pentru sănătatea sistemului imunitar. Este un important antioxidant si anti-tumoral.

 • Iodul- este un oligoelement esential pentru metabolism, în general, si pentru functionarea glandei tiroide, în mod special.

 • Potasiul- este un oligoelement foarte important pentru buna functionare a sistemului cardiovascular si mentinerea echilibrului lichidelor din organism.

 • Sodiul- trebuie să existe în raport echilibrat cu potasiul. Sodiul, clorul si potasiul sunt responsabili de echilibrul electrolitic din organism!

 • Un supliment de calitate ar mai trebui să contină: mangan, molibden si vanadiu, precum si fibre, necesare păstrării tuturor acestor oligoelemente un timp mai mare in tractul digestiv, pentru o mai bună absortie. Noi vă recomandăm unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive cu multiminerale de pe piata mondială: Forever Nature-Min


Inscriere rapida
Clic aici!


 PREZENTARI VIDEO  

Pagina noastra pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

18 Februarie 2023

Succes Day

 • Seminar SC Forever Living Romania SRL
 • Locul desfasurarii: 
  Brasov, Sala Dacia,
  Hotel Lux Divina

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturala; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creeaza dependenta; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania, notificate de Institutul de Sanatate Publica.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.