Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

NATURE-MIN

Minerale naturale biodisponibile-o formulă multiminerală avansată, cu mare eficacitate, de la Forever Living Products

 

 

NATURE-MIN

Cod 037

informatii complete despre comenzi

 

FORMULAR CONTACT:

Nume si prenume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Comentarii/nature min: 
 

     Organismul tău poate beneficia de nutritivi proveniti din adâncul mărilor străvechi, deoarece 4% din masa corpului este constituită din aceste minerale. Organismul uman nu poate sintetiza minerale; acestea provin din hrană sau suplimente. Forever Nature-Min este o formula progresistă cu multe minerale sub forme bio-disponibile, pentru o absorbtie maximă. Ea oferă macro si microelemente în proportii perfect echilibrate pentru eficientă maximă. Utilizând minerale de bază din depozitele naturale din fundul mărilor si chelatate în plante si animale marine, produsul Nature-Min oferă majoritatea mineralelor existente în corpul uman. Mineralele indeplinesc trei functii:  1. Unele, cum ar fi calciul, fosforul si magneziul sunt constituent al oaselor si dintilor; 2. Altele sunt sub formă de săruri solubile si contribuie la controlul compozitiei fluidelor si celulelor; 3. Elemente ca fierul si hemoglobina au alte sarcini. Ele colaborează cu enzimele si proteinele, substante necesare eliberării si creării de energie. Forever Nature-Min este o excelentă cale de a asigura organismului substante minerale si microelemente de care acesta are  nevoie.   

 Continut: 180 tablete; Administrare: 6 tablete/zi;

Adjuvant în: hipocalcemii, spasmofilii, osteoporoza de menopauză, recuperare după fracturi, entorse, luxatii, în sarcină, lactatie, perioada de lehuzie. Eficienta produsului este sporită dacă se asociază cu o forma de gel de Aloe Vera FLP, în special cu Forever Freedom, dar si cu alte produse Aloe Vera Forever.

  • Puncte de credit: 0,073 p.c.
 


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

8-10 Aprilie 2021

Global Rally

  • Trei zile de informatii diverse, experiente digitale unice, participare activa, surprize.
  • Locul desfăsurării: 
    Acasa
    (online)

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.

aloe-flp.ro