Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

       VĂ PROPUNEM O COLABORARE CU FOREVER LIVING PRODUCTS (FLP)

 

Eu nu pot să distribui produse! Eu nu am timp!Acestea sunt câteva obiectii folosite de oameni atunci când li se prezintă o afacere de marketing în retea. Totusi, noi vindem zilnic, pe gratis, informatii despre o seamă de lucruri din jurul nostru. De asemenea, ne plângem mereu că nu avem timp, dar lucrăm 8-10/zi ore pentru un salariu lunar de 150 de euro, pierdem vremea în fata televizorului, la discutii cu amicii etc. Afacerea propusă de Forever poate să fie tocmai solutia la probleme financiare cu care oricine se confruntă azi! În FLP sunt înscrisi milioane de oameni pentru a-si procura cele mai bune produse naturale pentru sănătate si frumusete. Dintre ei, multi au dezvoltat afaceri de succes, nefăcând altceva decât să „vândă” informatii si să-si multiplice timpul! Dacă într-adevăr vrei să faci ceva pentru a depăsi dificultătile vietii de azi, FLP poate reprezenta o solutie viabilă! Reusita depinde de fiecare în parte! Noi garantăm cu seriozitatea unei companii deosebite si cu îndrumarea acordată celor care doresc să-si schimbe viata!

            

  film: Produsele din Aloe Vera FLP si afacerea Forever

      __________________________________________________________________________________

INFORMATI-VĂ IN PAGINILE URMATOARE ! 

LUATI DECIZIA CEA MAI BUNĂ!

        NOI VĂ ASTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ!


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

8-10 Aprilie 2021

Global Rally

  • Trei zile de informatii diverse, experiente digitale unice, participare activa, surprize.
  • Locul desfăsurării: 
    Acasa
    (online)

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.

aloe-flp.ro