Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

PLANTA ALOE VERA

       

    Numită si "elixirul tineretii" sau "planta imortalitatii", Aloe Vera este, fără îndoială, una dintre cele mai valoroase plante medicinale, cu impact puternic în medicina si cosmetica actuală. Dintre cele peste 250 de specii de aloe, doar 8 sunt considerate plante medicinale, cele mai răspandite fiind Aloe socotrina, Aloe africana, Aloe ferox, Aloe arborescens. Cunoscută sub denumirea de Aloe Vera (adică "adevarata aloe"), Aloe Barbadensis Miller este o plantă subtropicală din familia liliaceelor utilizată în întreaga lume, încă din antichitate, datorită virtutilor sale terapeutice remarcabile.

   Aloe Barbadensis Miller are frunze cărnoase, în formă de lance, care cresc direct din pamant, cu marginile în formă de dinti de fierastrau. În mijloc prezintă o tulpină care se termină în flori de culoare galben-rosie, de formă cilindrică.   Planta cultivată are înăltimea de 75-125 cm, are 12-25 frunze late, cărnoase, greutatea unei frunze variind intre 700 si 1500 grame. Mărimea frunzelor depinde de calitatea solului si de conditiile climaterice. Aloe Vera atinge maturitatea dupa 3-4 ani si abia atunci poate începe perioada de recoltare.

   Forever Living Products (FLP) cultivă Aloe Vera pe mai multe plantatii care însumează mii de hectare de pământ din Texas, Mexic si Republica Dominicană, controlând circa 90% din productia si distributia mondială de produse din Aloe Vera. Frunzele sunt recoltate cu grijă, numai manual, printr-o incizie făcută la baza plantei, sub asa-numita "linie de gel", astfel încât întreaga cantitate de gel rămâne în frunze, pentru a se împiedica procesul de oxidare. Se recoltează doar frunzele exterioare, care sunt transportate rapid la punctele de prelucrare situate chiar pe plantatii, pentru a se reduce la maxim riscul oxidarii gelului (în 2-4 ore).

   


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

15 Februarie 2020

Succes Day

  • informatii diverse, recunoasteri, muzică, surprize.
  • Locul desfăsurării: 
    Brasov (Lux Divina)
    orele 11:00-17:00

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.

Servicii promovare site gratuiteActive Search Results