Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager

PRODUSELE ALOE VERA FLP

Articole despre calitătile si beneficiile pentru sănătate ale produselor pe bază de Aloe Vera de la Forever Living Products

ALOE SUNSCREEN LOTION– Loțiune solar㠖 Cod 199

 (prezentare: tub 118 ml)

 

Este o extraordinară loțiune, special concepută cu un conținut mare de gel de Aloe Vera, pentru protejarea echilibrului hidric al pielii și pentru a preveni efectul de deshidratare sau arsurile cauzate de expunerea la soare.

Aloe Sunscreen Lotion este o cremă cu ecran UV cu factor de protecție 30, care trebuie aplicată înainte de expunerea la soare, pentru orice tip de piele (în special în primele zile de plajă) și pentru cei cu probleme (lupus eritematos, psoriazis etc.).

Pe lângă factorul de ecran de protecție împotriva radiațiilor ultra-violete, se adaugă toate calitățile gelului de Aloe Vera în ceea ce privește îngrijirea pielii. Se poate folosi și ca o cremă de protecție și întreținere a pielii pe tot parcursul anului.

Forever Aloe Sunscreen blochează atât acțiunea UVA cât și UVB, având consistența plăcută, ușoară, fină având agnți de hidratare și de umectare care mențin nivelul optim al hidratării cutanate.

Administrare: se aplică pe toată suprafața pielii expusă la soare cu 15-20 min înainte de începerea expunerii și se va reaplica dacă apare uscăciunea pielii sau după 40 min de activitate acvatică.

Optați pentru ALOE SUNSCREEN SPF 30 dacă aveți piele mixtă/grasă!

 • Emulsia pentru protecție solară optimă UVA și UVB, rezistentă la acțiunea apei, conține șase agenți-ecran și gel stabilizat de Aloe vera pentru obținerea unui bronz uniform, fără niciun risc!
 • Este un produs rezistent la acțiunea apei, eficient chiar după 40 de minute de activitate acvatică! Veți putea înota fără nicio grijă!
 • Aplicați emulsia în strat uniform, generos, cu 15-30 minute înainte de expunerea la soare sau ori de câte ori este nevoie!
 • Dupa baie în mare, în piscină sau ștergere cu prosopul, repetați aplicarea produsului!
 • Poate fi aplicat la nivelul feței ca atare sau peste produsul cotidian de îngrijire, fiind o excelentă bază de machiaj, dar acordati aceeași atenție mâinilor, brațelor, decolteului!
 • Puncte de credit: 0,060 p.c.

Aloe Sunscreen Spray - cod 319; continut: 178 ml

ALOE SUNSCREEN SPRAY SPF 30 posedă o formulă performantă pentru o intensă protecție solară UVA și UVB și o prezentare avantajoasă modernă, convenabilă, tip spray cu rotire a dispenser-ului la 360 °, fără a permite contact cu aerul (ambalaj airless)!  În medie, pentru corpul unui adult sunt necesari circa 20 ml (aproximativ 70 pulverizări)! Reducerea acestei cantități scade semnificativ nivelul protecției solare!

 Optați pentru ALOE SUNSCREEN SPRAY SPF 30 dacă aveți piele uscată!

 • Conține cinci agenți-ecran și gel stabilizat de Aloe vera, pentru a contribui la prevenirea îmbătrânirii cutanate provocate de expunerea la soare!
 • Este un produs foarte rezistent la acțiunea apei și veți putea înota fără nicio grijă!
 • Agitați energic flaconul înainte de utilizare și pulverizați în strat uniform, generos, pe piele curată, cu 15-30 minute înainte de expunerea la soare sau ori de câte ori este nevoie!
 • După baie în mare, în piscină sau ștergere cu prosopul, repetați aplicarea produsului!
 • Pentru aplicare la nivelul feței, pulverizați mai întâi produsul în palme, însă nu uitați că și buzele au nevoie de protecție solară!
 • Folosirea produselor pentru protecție solară nu presupune supraexpunerea la soare!
 • Supraexpunerea la soare constituie o amenințare gravă la adresa sănătății!
 • Nici rasele albe, nici rasele negre nu trebuie să se expună prea mult timp la soare ?i, mai ales, niciodată între orele 11-17!
 • Pentru sugarii cu vârste mai mici de 6 luni, solicitați avizul medicului; oricum sugarii și copiii mici trebuie feriți de acțiunea directă a luminii solare pentru că arsurile solare din copilărie reprezintă factor de risc al melanomului malign!
 • Cercetările indică risc dublu de cancer cutanat pentru cei care au suferit mai mult de cinci arsuri solare!
 • Puncte de credit: 0,084 p.c.

  Produsul oferă protectie completă UVA si UVB! SPF 30

 De ce Aloe Vera de la Forever Living Products ?

   Există în lume mii, chiar zeci de mii de firme care produc si distribuie produse ce contin Aloe Vera, în diferite concentratii. În functie de concentratie, putem distinge net între „produsele cu Aloe Vera” si „produsele din Aloe Vera”. Din prima categorie fac parte produsele al căror continut de Aloe se încadrează între 0,1% si maxim 15%. Peste 99% din firmele de pe glob care vând produse ce au pe ambalajul lor numele acestei plante, cu adevărat miraculoase, se află în această categorie. Asadar, rămâne un număr extrem de mic de firme care aduc pe piată produse adevărate din Aloe Vera. Dacă doriti sa aflati câte si care sunt ele, puteti să consultati lista aflată pe site-ul www.iasc.org, organismul international ce reglementează acest domeniu. Dacă nu vreti să obositi, vă informăm noi: există în lume doar 86 de companii ce oferă produse cu continut adevărat de Aloe Vera. Prima dintre ele, care detine pretiosul certificat IASC, este Forever Living Products. Această firmă americană este liderul mondial, detinând în jur de 90% din productia mondială de gel de Aloe Vera.  FLP cultivă cea mai eficace specie, anume Aloe Barbadensis Miller. Aloe Vera este cultivată organic, adică fără nici un fel de îngăsăminte chimice, pesticide sau erbicide. Frunzele sunt recoltate manual, după minim 3 ani de la cultivare, perioada în care planta ajunge la maturitate. FLP este printre rarele firme prelucrătoare din lume care nu utilizează si coaja de Aloe, deoarece aceasta nu are decât o actiune laxativă. Gelul din Aloe Vera Forever este pur, păstrând echilibrul natural al numeroaselor si valoroaselor lui componente nutritive. Este nepasteurizat si fără ados de apă. O provocare pentru orice firmă serioasă din domeniu o reprezintă stabilizarea gelului de Aloe. FLP utilizează un patent brevetat ce implică adăugarea unor protectori naturali, cum ar fi acidul ascorbic (vitamina C) extras din citrice, sorbatul de potasiu, sorbitolul si benzoatul de sodiu, toate extrase exclusiv din fructe de pădure (mai ales mure) si din alge (mai ales din alga vareh) si d-alpha-tocoferolul (Vitamina E naturală). Atunci când întâlniti sintagma „stabilizat 100%”, puteti fi siguri că gelul respectiv nu a fost amestecat cu alte ingrediente de volum. Studiile HPLC (o metodă cromatografică de mare precizie) efectuate de IASC si laboratoarele Carrington au declarat că gelul de Aloe de la FLP este practic identic cu cel continut în frunza proaspăt tăiată.  Informatii preluate din Revista Forever, oct. 2006, articol al Cercet. St. Principal Dr. Mircea Olariu

 Stiati că:

·       Un gel de Aloe „reconstituit” se obtine prin tocarea, filtrarea si liofilizarea frunzei (adică transformarea gelului în pulbere, la temperaturi foarte scăzute). Apoi, atunci când e nevoie, el se dizolvă în apă, obtinându-se un nou gel sărăcit sever de cele mai multe dintre componentele lui naturale valoroase.

·       Stabilizarea prin „pasteurizare” distruge prin fierbere nu doar microorganismele care duc la oxidarea unui produs natural, ci si la distrugerea tuturor componentelor valoroase, sensibile la temperaturi mai mari de 40 de grade Celsius.

Ce este detoxifierea? Un program de dezintoxicare cu produse din Aloe Vera FLP

          Numărul urias al îmbolnăvirilor ne arată cât de putină importantă acordă oamenii propriei lor sănătăti, si asta cea mai mare parte a vietii lor. Abia atunci când lucrurile se agravează, de multe ori iremediabil, cer cu disperare ajutorul medicilor. Multi privesc boala ca pe o fatalitate, nestiind cât de multe pot face ei insisi pentru a-si păstra sănatatea pe tot parcursul vietii. Practic singurul aspect pe care nu-l putem controla în totalitate este bagajul nostru genetic si accidentele provocate de factori exteriori! Dietoterapia naturistă operează cu trei concepte centrale: INTOXICAREA, DEZINTOXICAREA, REÎNCĂRCAREA. Intoxicarea sau încărcarea cu toxine se face prin 1).ALIMENTATIE GRESITA; 2).LIPSA UNUI DRENAJ EFICIENT (constipatie, consum redus de lichide, transpiratie insuficientă, alimente care nu drenează vezica biliară); 3).LIPSA UNEI RESPIRATII CORECTE; 4).INCORECTA ALTERNANTĂ SOMN-VEGHE; 5).STRESUL (care deteriorează tonusul sistemului nervos si provoaca dezechilibrul organelor interne). Chiar dacă fiecare din acesti 5 factori merită o abordare amplă, noi vom insista pe cel dintâi! Alimentele pe care nutrutionistii nu le recomandă decât în cantităti foarte mici sunt: carnea rosie (porc, vită, cal, vânat), grăsimile animale, pâinea albă, făinoasele, cerealele decorticate, zahărul, dulciurile concentrate, margarinele, produsele rafinate si ultrarafinate de orice fel, alcoolul, cafeaua. Desi este cea mai gustoasă, dar si cea mai comodă sursă de asigurare a aminoacizilor esentiali, si astfel de asigurare a necesarului nostru energetic, carnea reprezintă principala sursă de intoxicatie a organismului, deoarece provoacă aciditate foarte mare, stă un timp îndelungat în tractul digestiv, duce la formarea unor cantităti mari de uree în ficat si la cresterea acidului uric circulant, obosind rinichii, duce la cresterea puternică a colesterolului, devenind astfel principala cauză a aparitiei cardiopatiei ischemice. Dacă la hrana bogată în carne se mai adaugă glucidele în exces, alte alimente chimizate, conservate, colorate sintetic si aromatizate artificial, ajungem inevitabil la o uluitoare încărcare cu toxine a organismului, la supraîncărcarea organelor de depurare metabolică, la blocarea tractului digestiv, la dezechilibre neuro-vegetative si neuro-hormonale majore. În aceste conditii alimentare, organismul este total lipsit de factori protectori anticancerigeni, iar consumul excesiv de medicamente nu va reusi să înlăture aceste dezechilibre, ci poate doar să amâne un deznodământ negativ. De fapt, mascarea simptomelor cu ajutorul medicatiei nu rezolvă boala, ci doar o ascunde, cauza ei profundă nefiind înlăturată. Solutia care stă la îndemâna oricui se numeste DETOXIFICARE sau descărcăre de toxine. Există mai multe solutii de dezintoxicare, cum ar fi repausul alimentar, curele de transpiratie, denatori hepatici, purgatii, varsaturi, clisme, diurezele. Noi vă propunem una din cele mai eficace cure de detoxifiere din lume, practicată de peste 300 milioane de oameni, cu rezultate de exceptie: cura cu produse din Aloe Vera FLP. Avantajul urias al curei cu Aloe Vera este acela că duce la descărcarea foarte eficientă de toxine a tuturor organelor interne si a întregului organism, dar -aspect extrem de important!- rezolvă în acelasi timp si cea de-a treia verigă a procesului de detoxifiere: REÎNCĂRCAREA ENERGETICĂ. Iată o combinatie foarte eficientă de produse naturale de la Forever Living Products: Aloe Vera Gel (2-3 litri pe lună), Fieleds of Greens (2-3 tablete/zi), Forever Active Probiotic (probiotice naturale care curătă si refac flora intestinală, 1/zi), Aloe Blossom Herbal Tea (ceai din 11 plante-2 litri /zi). Se începe cu o cantitate mai mică de Aloe Vera (40-50 ml în primele 3-4 zile), pentru ca simptomul de descărcare (greată, stare de oboseală, foarte rar eruptie cutanată, usoară diaree etc) să nu fie brutal, după care se poate ajunge la 100-120 ml/zi. După obtinerea detoxifierii, organismul începe să se încarce energetic cu toate vitaminele, mineralele si aminoacizii pe care-i contine această miraculoasă plantă. Pentru o completă reîncărcare energetică a organismului mai putem apoi introduce în consum, după caz, Forever Nature-Mine, Forever Bee Pollen, Forever Kids, Forever Lite. Cei mai multi fac 2-3 cure de detoxifiere cu Aloe Vera pe an. Varianta cea mai sănătoasă o reprezintă însă consumul curent de Aloe Vera (1-2 litri/lună), în acest sens neexistând vreun fel de risc sau contraindicatii. Dimpotrivă, vom fi mereu siguri ca substantele dăunătoare care ajung în organism (doar stim că tentatiile alimentare sunt uneori mai puternice decât vointa noastră!) se elimina imediat. Astfel organismul este mereu curat, sistemul imunitar impecabil, iar medicul nostru de familie rămâne doar un plăcut partener de discutii!

 

 

          Reduceti riscul de boli cardiace cu Forever CardioHealth™   By Steve A Johnson

 


Înscriere rapidă
Clic aici!


 PREZENTĂRI VIDEO  

Pagina noastră pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

18 Februarie 2017

Succes Day

 • informatii diverse, recunoasteri, muzică, surprize.
 • Locul desfăsurării: 
  Brasov.

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturală; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creează dependentă; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sănătătii din Romania, notificate de Institutul de Sănătate Publică.

publicitate online, web design si promovare pe internet Servicii promovare site gratuiteActive Search ResultsDirector RomanescAnunturi gratuite - Roportal